17 Μαΐ 2009

Ξύπνα Έλλληναααααα....

Η χώρα βρίσκεται στη δίνη μιας άνευ προηγουμένου κρίσης και η πολιτική ηγεσία μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, κοιτάζει αμήχανα τα σοβαρά και θεμελιώδη προβλήματα που υποθηκεύουν το μέλλον όλων μας και ασχολείται με μικροπολιτικά και άκρως επουσιώδη θέματα.

Τι να πει κανείς όμως, όταν "κανείς τους δεν ενδιαφέρεται για την προκοπή αυτού του τόπου;" Για την "παιδεία", την "Υγεία", την "ανεργία" , τα "σαπάκια της ακτοπλοίας" που αν... και παρήλικα κυκλοφορούν με "σωρεία παραλείψεων" ,την "δικαιοσύνη" [ του Μπέρναντ Σω ] που μπάζει από παντού και συλλαμβάνει μόνον τα αδύναμα έντομα και τα ισχυρά ούτε που τα "ακουμπά", τα "αθάνατα γηρατειά" που φυτοζωούν και γενικά για το "μέλλον" των "παιδιών μας;"

Κυρίως όμως για το οικονομικό αδιέξοδο που έχουμε περιέλθει σαν κράτος. Τους εκλέξαμε σαν εκπροσώπους μας στην Βουλή των Ελλήνων για συνετή διακυβέρνηση αυτού του άμοιρου τόπου και αυτοί "το ρίξανε στο πλιάτσικο και στο πως θα ζήσουν αυτοί καλύτερα και ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ"

Έχει "ο καιρός γυρίσματα.....περιμένετε να δείτε τι εκπλήξεις σας περιμένουν....Αλλά ποιός από εσάς όλους διαθέτει ίχνος αξιοπρέπειας και ευθιξίας;"

Αλλά μήπως έχουν συνείδηση και τα κατευθυνόμενα Μ.Μ.Ενημέρωσης, που τους υποστηρίζουν και "φιλονικούν" δήθεν καθημερινά για το συμφέρον του φουκαρά Έλληνα πολίτη;

Ξύπνα Έλληνα. Ξεσπάθωσε από μόνος σου. Σταμάτα να αγοράζεις τις βρωμοφυλλάδες που τους υποστηρίζουν. Κλείσε την τηλεόραση που σου πουλάει "ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ."

Και τιμώρησε επιτέλους όλους όσους σε εξαπατούν! ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ......

καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη