15 Ιουν 2009

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ... ΚΙΛΚΙΣΤΑΝ!

Το αποφάσισαν οι φωστήρες του υπουργείου Εσωτερικών: κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών στα πρώην στρατόπεδα του νομού Κιλκίς!
Ο νεογκαντισμός του Προκόπη Παυλόπουλου χωρίς όρους και όρια!
Ρώτησαν τους κατοίκους; ΟΧΙ!
Ρώτησαν τους βουλευτές;
Εκείνοι λένε πως όχι…
Ρώτησαν το νομάρχη;
Δεν το γνωρίζουμε…
Ρώτησαν τον δήμαρχο;
Ούτε αυτό το γνωρίζουμε…
Αυτό που ξέρω όμως είναι, ότι πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

μου είπε, πως τα άδεια στρατόπεδα της Αργυρούπολης και του Δογάνη δεν χρειάζονται και πολλά χρήματα για να …φτιαχτούν!
Έτσι να περιμένουμε σε λίγο καιρό, καμιά χιλιάδα Αφγανούς και Πακιστανούς στην Αργυρούπολη και άλλους τόσους Σουδανούς και λοιπούς Αφρικανούς στην είσοδο του Κιλκίς, στο δρόμο προς το ηρώο της απελευθέρωσης της πόλης από τους Βουλγάρους!!!
Στον ιερό χώρο των πεσόντων Ευζώνων, θα ακούμε σε λίγο τη φωνή του Μουεζίνη να καλεί τους πιστούς Ταλιμπάν για προσευχή…
Έπειτα από λίγους μήνες, κάποιοι θα δραπετεύσουν –εδώ δεν μπορούν να φυλάξουν τον Παλαιοκώστα, τους λαθρομετανάστες θα καταφέρουν;- και θα αρχίσουν να περιφέρονται στους δρόμους της πόλης…
Μετά θα αρχίσει το εμπόριο ναρκωτικών, οι αγώνες για την ….επανένταξη του ΣΥΡΙΖΑ και του Τρεμόπουλου, θα εμφανιστούν οι αντιρατσιστικές ΜΚΟ και θα αρχίσουν να μας κατηγορούν όλους για φασίστες…και ακροδεξιούς!
Το κοράνι θα κάνει την εμφάνισή του δυνατά και οι γραφικοί Ιεχωβάδες θα μοιάζουν πατέρα Γερμανέ με ναυτοπρόσκοπους μπροστά σε αυτό που θα έχει να αντιμετωπίσει η ορθόδοξη εκκλησία!
Το πράσινο χρώμα του Ισλάμ σε λίγα χρόνια θα κυριαρχήσει στο Κιλκίς και οι χριστιανοί θα γίνουν μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα.
Για ρωτήστε και τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα να σας πουν πως ήταν πριν από δεκαπέντε χρόνια και πως κατάντησαν!
Να φοβούνται να κυκλοφορούν μετά τις 8 το βράδυ….
Ο Προκόπης αποφάσισε λοιπόν συμπολίτες!

Εσείς τι θα κάνετε γι αυτό;


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη