29 Ιουν 2009

Η Θεσσαλονίκη στους SUNDAY TIMES


Με τη φροντίδα του οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Νομού Θεσσαλονίκης, η βρετανική εφημερίδα «THE SUNDAY TIMES» δημοσιεύει για δεύτερη φορά, μέσα σε ένα μήνα, δισέλιδο τουριστικό αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη. Στο ένθετο περιοδικό «Mountain Magic - Summer 2009» των Sunday Times (φύλλο της 31ης Μαΐου 2009) παρουσιάζεται η άλλη όψη της Θεσσαλονίκης ως μητροπολιτικού κέντρου, που «σε απόσταση μόλις μίας ώρας προσφέρει τη μοναδική ομορφιά του ορεινού τουρισμού στα χιονοδρομικά κέντρα του Ολύμπου και του Βερμίου». Ο δημοσιογράφος Alex Ninian, που υπογράφει το αφιέρωμα, χαρακτηρίζει τη Θεσσαλονίκη «συμπρωτεύουσα της Ελλάδος και ηγέτιδα πόλη στους Βυζαντινούς χρόνους, με μεσογειακό χαρακτήρα και στυλ», συστήνοντάς την στους φανατικούς οπαδούς του ορεινού τουρισμού ως «την καταλληλότερη βάση για να γνωρίσει κανείς τόσο τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά και τις δραστηριότητες ορεινών διακοπών για μοναδικές εμπειρίες όλο τον χρόνο».
Η δημοσιογραφική αποστολή των Sunday Times φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2009 από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Marketing του Νομού Θεσσαλονίκης και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, στο Δίον, στη Νάουσα και στη Βεργίνα.
Εκτός από τους κυριακάτικους Times, το περιοδικό "Mountain Magic - Summer 2009" διανέμεται επίσης στα αεροπλάνα και στους σταθμούς εξυπηρέτησης της αεροπορικής εταιρείας British Airways κατά τους θερινούς μήνες.
SOFIA TIMES
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη