18 Ιουν 2009

Tι είπε σήμερα ο Β.παπαγεωργόπουλος για τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Επιτροπής που συνεκλήθη σήμερα (Πέμπτη) στο ΥΜΑΘ, για την απομάκρυνση της ΔΕΘ, ο Δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«1. Έχει τεράστια σημασία η υλοποίηση της Πρωθυπουργικής εξαγγελίας για τη δημιουργία Μητροπολιτικού πάρκου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τη μετακίνηση της Διεθνούς Έκθεσης της πόλης μας σε χώρο που θα συμβάλλει ουσιαστικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ισόρροπη ανάπτυξη του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
2. Στην Επιτροπή που συνεκλήθη σήμερα για το συγκεκριμένο θέμα δεσμευτήκαμε να καταλήξουμε στην τελική μας πρόταση μέχρι τέλους Ιουλίου 2009.
3. Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρωτοστάτησε για το ζωτικό αυτό θέμα θέτοντας σε ανοικτή διαβούλευση την αναγκαιότητα δημιουργίας Μητροπολιτικού πάρκου και την απομάκρυνση της ΔΕΘ. Το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά στη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου της 25ης Σεπτεμβρίου 2008, καθώς και σε ειδική σύσκεψη με τους Φορείς της πόλης μας που συγκάλεσε ο Δ.Θ. την 17η Οκτωβρίου 2008.
4. Είναι πλέον επιβεβλημένη η υλοποίηση της πρωθυπουργικής εξαγγελίας, στο συντομότερο δυνατόν χρονικό διάστημα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη