6 Ιουλ 2009

Χρύσα Αράπογλου: κ.Παπαγεωργόπουλε, παραιτηθείτε!

Σκληρή ανακοίνωση, από τη Χρύσα Αράπογλου, μετά την αποκάλυψη για την άρνηση της αρμόδιας εφορίας, να εκδώσει φορολογική ενημερότητα, στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ , ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
Μέρα με την μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα αποδεικνύεται ότι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της χώρας... κατρακυλά σε ολοένα και πιο δύσκολες καταστάσεις. Μέχρι χθες γνωρίζαμε ότι έχουν «χαθεί» από τα ταμεία του Δήμου περισσότερα από 22,5 εκατομμύρια ευρώ που αφορούσαν στις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι, για πρώτη φορά στην ιστορία της αυτοδιοίκησης, στερούν από τη Δήμο Θεσσαλονίκης την φορολογική του ενημερότητα και τον βάζουν στην μαύρη λίστα της Εφορείας και των Τραπεζών, επειδή επί πολλά χρόνια κάποιοι έκλεβαν και δεν απέδιδαν στην εφορεία τον φόρο μισθωτών υπηρεσιών που παρακρατούσαν από τους εργαζόμενους αλλά και από τρίτα πρόσωπα. Καλούμε επιτέλους τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να πάψει να κρύβεται πίσω από τις ευθύνες των υπαλλήλων του , να βγει μπροστά, να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη