15 Ιουλ 2009

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΕΛΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ;

Τα Ελληνικά διαβήματα, για τις συνεχόμενες προκλήσεις των Τούρκων στο Αγαίο, έγιναν καθημερινή ρουτίνα! Ο ΄Ελληνας πρέσβυς κ. Φ.Ξυδάς βαρέθηκε να υποβάλει καθημερινά διαβήματα στο Τουρκικό ΥΠΕΞ.

-Ο ΛΑ.Ο.Σ εξέδωσε σχετικά την κατωτέρω ανακοίνωση:
" οι Τούρκοι έχουν ιδιοποιηθεί το ανατολικό Αγαίο, δημιουργώντας συνθήκες πλήρους επικυριαρχίας, με τη ανοχή της Ελληνικής Κυβέρνησης και η Ελλάδα θα πληρώσει ακριβά τους...υπολογισμούς της κ. Μπακογιάννη"

--Ειναι σαφές, ότι οι Τούρκοι επιθυμούν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, το οποίο όμως να οφείλεται σε αντίδραση δική μας. Το ερώτημα είναι: Να μή τους κάνουμε τη χάρη και να τους αφήσουμε να αλωνίζουν μέσα στον εναέριο χώρο μας και πάνω από τα νησιά μας ή να τους περιποιηθούμε με μερικές καταρρίψεις - όπως τους χρειάζεται- αλλά ταυτόχρονα δίνοντάς τους την "αφορμή" που θέλουν για να ενεργήσουν επιθετική ενέργεια σε νησί (προφανώς) ;
Δηλαδή εμπρός βαθύ και πίσω ρέμα....
--Πρόκειται προφανώς για " Γόρδιο δεσμό". Ο Μ. Αλέξανδρος μας έμαθε πώς λύνεται. Το θέμα είναι αν εμείς , οι απόγονοί του , έχουμε τα κότσια να τον λύσουμε .Και βεβαίως αναφέρομαι στην Ελληνική Κυβέρνηση, που έχει την ευθύνη (άν το ξέρει...)
ΦΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη