30 Σεπ 2009

Θύελλα αντιδράσεων για την ψευτομακεδονική εγκυκλοπαίδεια

Πρώτο και σχεδόν μοναδικό θέμα συζήτησης στην Αλβανία και τη FYROM είναι η διαβόητη "μακεδονική" εγκυκλοπαίδεια. Με όλο το "ντόρο" όμως(φυσικά η εγκυκλοπαίδεια θα αποσυρθεί και θα ξαναγραφεί) και το όνομα "μακεδονική" που παίζει συνεχώς σε όλα τα μέσα, όλων των χωρών των Βαλκανίων, οι Σκοπιανοί κάνουν τη δουλειά τους και κατοχυρώνουν τη λέξη "μακεδονική". Σήμερα ο Μπερίσα χαρακτήρισε "ρατσιστική" την εγκυκλοπαίδεια. Δεν εφείσθη χαρακτηρισμών φοβούμενος τους "προοδευτικούς" της Αλβανίας (κανένας δεν εξέφρασε άλλη άποψη φυσικά!). Χθες ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι κάλεσε το κυβερνών κόμμα να καταδικάσει το επιχείρημα και υπενθύμισε ότι η εγκυκλοπαίδεια γράφτηκε με την οικονομική στήριξη του Γκρούεσκι.
Σήμερα όμως ο Νίκολα Γκρούεσκι, έκανε την απίστευτη κωλοτούμπα, βγαλμένη από τα σκοτεινότερα σενάρια παλιολιθικής προπαγάνδας! Πήρε αποστάσεις από το έργο, που χρηματοδότησε και στήριξε ο ίδιος και κατηγόρησε τον Τσερβένκοφσκι και το Σοσιαλιστικό κόμμα της FYROM, ότι αυτοί κρύβονται πίσω από την έκδοση, για να αποσταθεροποιήσουν τη FYROM ! ( http://macedoniaonline.eu/content/view/8400/45/).
Μία και μόνη παράγραφος με την οποία δε συμφωνούν οι Αλβανοί, κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών (ήδη σήμερα έγιναν πορείες και ετοιμάζονται μεγαλύτερες). Για την παραποίηση της ελληνικής ιστορίας, για την κλοπή της λέξης "μακεδονική", για τις αναφορές της εγκυκλοπαίδειας, ότι ολόκληρος ο πολιτισμός των ελλήνων είναι κλεμμένος, ότι οι έλληνες κατάγονται από τους κάφρους της Αφρικής, ότι τον Παρθενώνα τον έχτισαν οι ζουλού, δεν αντιδρά κανείς από την Ελλάδα.
Εμείς, που είμαστε ως χώρα; ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ;;;;; 'Η προσπαθούμε να χώσουμε ακόμη πιό βαθιά το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα;
Ε, Κώστα, που θα μιλήσεις σήμερα στην πλατεία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, ως Μακεδόνας και θα μας ξαναπείς πόσο Μακεδόνας είσαι;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη