19 Οκτ 2009

Οι άνθρωποι του Αντωνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη


Χθες προσπαθήσαμε να αναλύσουμε τον εσωκομματικό χάρτη της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη (μπορείτε να δείτε εδώ). Σήμερα συνεχίζουμε αυτή την καταγραφή, προσπαθώντας να αναλύσουμε το «στρατόπεδο» του Μεσσήνιου πολιτικού στη συμπρωτεύουσα.

Ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί στενούς δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη από παλιά. Έτσι, από την αρχή δραστηριοποιήθηκαν για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του οι παλιοί του γνώριμοι Αντώνης Δούδος, Αντώνης Οικονόμου, Στράτος Σιμόπουλος και Κώστας Χαΐτογλου. Κοντά σ’ αυτούς έχουν προστεθεί κομματικά στελέχη όπως ο..
πρώην ΠΕΣΥΑΡΧΗΣ Δημήτρης Βαρτζόπουλος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Ταγγίρης και μέλη της γραμματείας οργανωτικού όπως οι περιφερειάρχες του κόμματος Νίκος Φώτος, Θάνος Κουλουτμπάνης (δραστηριοποιούμενος παλιά στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ των ΤΕΙ), Μίλτος Τασούλης και οι τομεάρχες Γιάννης Δρόσος, Νίκος Αντωνιάδης, Χρήστος Κομπατσάρης (αντιπρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος). Τέλος, από τις πολύ επώνυμες στηρίξεις ξεχωρίζουν αυτές του πρώην υπουργού Χρήστου Φώλια, του τέως Ευρωβουλευτή Νίκου Βακάλη, των πρώην βουλευτών Βουδούρη και Μαυρίδη και του δημάρχου Αμπελοκήπων Λάζαρου Κυρίζογλου.
NEWSBLOG
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη