22 Οκτ 2009

Σύλληψη με μεγάλο εθνικό ενδιαφέρον στην Έδεσσα


Συνελήφθη για πληθώρα αδικημάτων πολίτης της Έδεσσας, του Νομού Πέλλας, σήμερα το απόγευμα.

Στην οικία του 61χρονου (1948) μεταλλειολόγου, συνταξιούχου της Δ.Ε.Η. N.Σ.του Μιχαήλ και της Ελένης, οι αστυνομικές αρχές, βρήκαν ένα πιστόλι 7,62χιλ. με το γεμιστήρα του με 8 φυσίγγια, ένα μονόκανο όπλο με...


ξεσμένο τον αριθμό, ένα αεροβόλο με σκοπευτική διόπτρα, 26 φυσίγγια, ένα μεταλλικό εκρηκτικό μηχανισμός, σφαίρες για πολεμικό όπλο, κροτίδες και ...ανθρώπινα οστά, μέρη ινιακής χώρας.
http://taxalia.blogspot.com
Μεταξύ των ευρημάτων συμπεριλαμβάνονται επίσης: ένας χάρτης μεγάλης αρχαιλογικής αξίας από την εποχή του Δημητρίου του Α' του 4ου π.χ αιώνα, και ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής με προσωπικά δεδομένα χιλιάδων ανθρώπων (μεταξύ αυτών, πολλών κρατικών αξιωματούχων, για τους οποίους ο συλληφθείς κρατούσε Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α αρχεία), αρχαία κτερίσματα, αγαλματίδια και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός, ευρήματα που θα προκαλέσουν σοκ στη Βόρεια Ελλάδα, κυρίως για τους ανθρώπους, που "προμήθευαν" αυτόν τον δαιμόνιο, μορφωμένο, αλλά εξαιρετικά ιδιόρρυθμο άνθρωπο.

Κάποιοι στην Έδεσσα (οι "πηγές" του), ανησυχούν πολύ. Και καλά κάνουν!
bulgarmak
Ο φερόμενος ως δράστης της οπλοκατοχής, θα ισχυριστεί δια του συνηγόρου του, ότι τα περισσότερα ευρήματα, αποτελούν προσωπικά αντικείμενα-κειμήλια, που συνέλεξε και εισήγαγε από χώρες της Αφρικής, το δε "φακέλωμα" χιλιάδων πολιτών, θα ισχυριστεί ότι αποτελεί μέρος της αυτοάμυνάς του, εναντίον "κύκλων", που ήθελαν την εξόντωσή του, λόγω των ανθελληνικών του θέσεων.

Βεβαίως, με τόσα ευρήματα, που θα απασχολήσουν τις αστυνομικές αρχές για μήνες, είναι δύσκολο να υποστηρίξει τα περί αυτοάμυνας.

Προσωπικά εύχομαι περαστικά στο φίλο μου Ν.Σ., αλλά μου μένει μια πολύ ανθρώπινη -έντιμα σας το λέω- απορία:

το λυκόσκυλο ποιός θα το ταϊζει Νικόλα; Ας κάνει κάτι ο Δήμος, κρίμα είναι.


Β.Π. taxalia, 22-10-2009

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη