13 Νοε 2009

Εθνικιστικός παροξυσμός στα Σκόπια, άλλη μια εμετική ταινία

http://taxalia.blogspot.com/
Kάποιες στιγμές, ακόμη και μείς έχουμε την ψευδαίσθηση ότι, υπάρχει, ίσως, μια μικρή ελπίδα, μετά τις εξευτελιστικές για την ιστορία του ελληνικού έθνους υποχωρήσεις, που κάναμε χάριν της καλής γειτονίας, να βρούμε έναν δίαυλο συννενόησης με τη FYROM.
Οι ακραία ηλίθιοι εθνικιστές της άλλης πλευράς, μας..
στερούν την ελπίδα.
Δεν φτάνει η γελοία πλαστογράφηση της ιστορίας, δεν φτάνουν οι γραφικότητες με τα αγάλματα του Έλληνα στρατηλάτη Μεγ.Αλεξάνδρου, του Έλληνα Βασιλέα Φίλιππου του 2ου, δε φτάνει η μετονομασία της Θεσσαλονίκης, της αδερφής του Μ.Aλεξάνδρου, σε ...Solun, δεν φτάνουν τα αλυτρωτικά παραμύθια για "κατάληψη των εδαφών των ..."μακεδόνων", από τους Έλληνες", δεν φτάνουν τα πολεμοχαρή επεκτατικά "Solun will be the capital of Macedonia again", έχουμε και τον Σκοπιανό κινηματογράφο, να βομβαρδίζει τον κόσμο με ανοησίες. Τελευταίο επίτευγμα των ηλιθίων σλάβων της διασποράς το φιλμ “A Name is a Name”, το οποίο είναι η ιστορία ενός σλάβου (που αρέσκεται στο ψευδώνυμο "Μακεδόνας" φυσικά), ο οποίος βασανίζεται από Έλληνες αξιωματούχους, επειδή ζητούσε να ...τον αποκαλούν "μακεδόνα".

Οι παραγωγοί είναι τόσο αγράμματοι στόκοι, προχειρατζήδες, που ονομάζουν τις φυλακές Κορυδαλλού "Koryatsolos prison, Athens, Greece". To ακόμη ηλιθιοδέστερο είναι ότι, το φιλμ, λέει "Βασισμένο σε αληθινή ιστορία".

Ποιανού αληθινή ιστορία ρε φασιστοβλαμμένοι;
Υπάρχουν και χειρότερα; ΝΑΙ !

Ο "πρωταγωνιστής" της ιστορίας " Nick Stoyan", υποτίθεται ότι είναι Αμερικανοσκοπιανός πεζοναύτης, τον οποίο βασανίζουν οι κακοί Έλληνες και έχει στο στήθος του τατουάζ με τις σημαίες των ΗΠΑ και της FYROM μαζί. Γελοία προσπάθεια "γλειψίματος" των Αμερικανών, ηλίθια προπαγάνδα ταύτισης και συμπόρευσης στο δράμα, του Αμερικανού, που προσπαθούν να τον ταυτίσουν με Σκοπιανό και το αντίστροφο, ακόμη πιό γελοία προπαγάνδα.

ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Αυτά δεν είναι δουλειά των bloggers. Δική σας είναι να δείχνετε ότι τα περιθώρια "σκυψίματος" της Ελλάδας, σε κάθε υβριστή της δεν είναι απεριόριστα. Κάποτε πρέπει να αντιδράσετε ως κράτος. Όπως η Αλβανία και η Βουλγαρία, για την "μακεδονική εγκυκλοπαίδεια". Έτσι, κύριε Δρούτσα;
Χυδαίο, ρατσιστικό, υπερθνικιστικό παραλήρημα, για μια ακόμη φορά:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

HELLENIC COMMUNITY ALERT:

Anti-Hellenic movie released “A Name is a Name”, this was the opening movie

At the so-called “Macedonian Film Festival” in Toronto. Made by a small European film company with the heavy support of the Skopje government and its allies and lobbies, and by its political party “Rainbow” (Grk: Ouranio Toxo) in Greece, it will be distributed throughout North America in coming weeks. It attempts to depict Greece as a human-rights-abuser

It projects a fictitious story of a Skopjian-American marine “Nick Stoyan” being tortured by skinhead look-alike Greek officials. In an attempt to dupe American viewers its has images of the American flag interweaved with the Star of Vergina.
One YouTube trailer we located says “Ellada the other Greece”

“A Name is a Name: A film about a Nation held hostage because of its name.”
http://www.anameisaname.com/
Here is the offensive Anti-Hellenic You Tube trailer in English:
You Tube: Nick Stoyan, eng
http://www.youtube.com/watch?v=H8xg72VCPe8
ΠΡΟΣΟΧΗ: Άλλη είναι η ταινία με τον Nick Stoyan, άλλη η "A Name is a Name".
see more about FYROMIAN nationalism at taxalia youtube channel
div align="justify">
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη