23 Νοε 2009

Ενθουσίασε τους Πυργιώτες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Όπου κι αν πάει ο Ψωμιάδης, τον περικλείουν με αγάπη. Ο Παναγιώτης όμως δεν χρειάζεται αγάπη ! Την ψήφο σας χρειάζεται !
Η ανταπόκριση από το blog pyrgos-news της Πελοποννήσου.
ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ...ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
Άμεσος, επικοινωνιακός και με χιούμορ ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ και Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους, ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι μαζί του, ήταν πως δεν έμοιαζε με τους πολιτικούς που έχουμε συνηθίσει. Μίλησε στη...
Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ και στη συνέχεια χαιρέτισε όλους που συνάντησε στο δρόμο του στην Πλατεία Σάκη Καράγιωργα ενώ μπήκε μέσα σε όλα τα καφενεία και τις καφετέριες και χαιρέτισε τον κόσμο.Στην ερώτηση του κ.Γ.Μαρινόπουλου δημοσιογράφου της ΕΡΤ για το ποιον θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο απάντησε με χιούμορ πως θα στηρίξει τον ίδιο τον κ.Μαρινόπουλο.(Κι άλλος υποψήφιος λοιπόν για τη Ν.Δ).Ο κόσμος του φώναζε από μακριά, πολλοί τον αγκάλιαζαν.Χαρακτηριστικά κάποιος θαμώνας σε καφενείο του είπε "Παναγιώτη μαζί σου" και ετοιμόλογος ο κ.Ψωμιάδης του απάντησε "Σε κατάλαβα από μακριά ΠΑΟΚ είσαι εσύ."Το αυτοκίνητο για την αναχώρησή του τον περίμενε επί της 28ης Οκτωβρίου λίγο πριν τη "νησίδα".Μπορεί να είχε παρκάρει εκεί που απαγορεύεται αλλά του το συγχωρούμε μιας και ήταν για λίγα λεπτά και το κυριότερο γιατί έβγαλε το σακάκι του και μπήκε στη θέση του οδηγού.Έφυγε οδηγώντας σαν αστραπή.Καλή επιτυχία κ.Παναγιώτη Ψωμιάδη στον αγώνα σου!Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι μαζί σου μια τέτοια "μαγκιά" χρειάζεται στην πολιτική.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη