13 Νοε 2009

Νέο Δ.Σ. και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ, ποιός θα είναι ο νέος πρόεδρος;



Την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου ενέκρινε μεταξύ άλλων η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο Δ.Σ. θα απαρτίζεται από τους κ.κ.:


Σταύρο Καλογερόπουλο, Πέτρο Γάτσο, Λάμπρο Χαραλάμπους, Κωνσταντίνο Μπλιάτζο, Γεώργιο Μάνο, Χρήστο Μοραλίδη, Μαρία Τσακίρη, Φρειδερίκη Δημητριάδου, Βασίλη Βουρδόγλου. Ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά εκλέχθηκαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Γιατρόπουλος και Ανδρέας Κόντης.

Πρόεδρος ορίσθηκε ο Σταύρος Καλογερόπουλος, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας "Δωδώνη" για σύντομο χρονικό διάστημα και καθηγητής του βρετανικού πανεπιστημίου Μπράιτον, ενώ έχει διατελέσει μέλος διοικητικού συμβουλίου της ΑΤΕBank.

Αντιπροεδρος, ο τραπεζικός Πέτρος Γάτσος, προερχόμενος από τους κόλπους της ATEBank.

Διευθύνων της εταιρείας είναι ο Μηχανολόγος Μηχανικός Λάμπρος Χαραλάμπους, υπάλληλος μέχρι σήμερα της διεύθυνσης Βιομηχανίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ Μηχανικών Δ.Υ. Ο κ.Χαραλάμπους είναι συγγενής του Βουλευτή Πιερίας Θανάση Παπαγεωργίου, πρώην Υποδιοικητή της ΑΤΕ, και Γραμματέα του Τομέα Αγροτικού του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Κόντης, είναι οικονομολόγος και πρώην γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ της Αλεξάνδρειας.
Στο Δ.Σ. δεν μετέχει κανένας από το Πλατύ, όπου βρίσκεται η έδρα της ΕΒΖ, όπως συνέβαινε πάντοτε μέχρι τώρα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη