19 Νοε 2009

Η Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

H γνωστή και γλυκύτατη ηθοποιός Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ (ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΑΦΡΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ), στελεχώνει και επίσημα πλέον το Γραφείο του Υπουργείου "Προστασίας του Πολίτη", και συγκεκριμένα στον Υφυπουργό Σπύρο Βούγια.
Η Αφροδίτη, είναι γνωστή όχι μόνο από την παρουσία της στην tv και στο cinema (έπαιξε στην ταινία ΕΦΑΠΑΞ του Νίκου Ζαπατίνα), αλλά και από το συγγραφικό της έργο και κυρίως από ....
τη συμμετοχή της στη Μ.Κ.Ο. http://www.diavatirio.net/ και στο ATNEHS VOICE.
Είναι επίσης και Blogger (http://afroditealsalech.blogspot.com/)
και ανέπτυξε και πολιτική δράση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Και τέλος: είναι Θεσσαλονικιά! Γεννήθηκε το 1972, στη Θεσσαλονίκη και ...φυσικά μετακόμισε και αυτή στην Αθήνα.
Εμείς της ευχόμαστε να συμβάλλει στη συμφιλίωση Ελλήνων και μεταναστατών, σε όφελος του ανθρώπου.
Τα κέιμενα στο blog της δείχνουν ότι πρόκειται για αξιόλογο άτομο, με ήθος και παιδεία.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΗΣ.

Έχω σπουδές στη Ψυχολογία (ΑΠΘ), στο Θέατρο (ΒΕΑΚΗ) , στις Πολιτικές Επιστήμες (ΝΟΠΕ)
και έχω παρακολουθήσει το σεμινάριο στη Μεταναστευτική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο του Sussex (2009) και στην Forced Migration στο RSC της Oxfrord. Τώρα φοιτώ στο ΜΑ Πολιτικών Επιστημών Κοινωνιολογίας. Δύο βιβλία μου έχουν εκδοθεί: Το μάτι της λίμνης (ΕΣΤΙΑ), Ο Βεσάρος (ΩΚΕΑΝΙΔΑ). Συνεργάζομαι με την ΜΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ (www.diavatirio.net) και με το Κέντρο Ημέρας ΒΑΒΕΛ για την ψυχική υγεία των μεταναστών (θεατρικό παιχνίδι), καθώς και με κοινότητες οργανώσεις μεταναστών και προσφύγων. Γραφω τακτικά στην ATHENS VOICE. Τα τελευταία χρόνια δεν δουλεύω ως ηθοποιός (κι αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαι) δίχως η ευθύνη να είναι αποκλειστικά δική μου. Βέβαια δεν παραπονιέμαι απαραιτήτως καθώς μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω όσα ποτέ δεν υποπτευόμουν πως υπάρχουν. Όπως ο μικρός Σαλιού που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μου έκανε την τιμή να φωτογραφηθεί μαζί μου. Στο μικρό Σαλιού υπόσχομαι πως όταν θα γίνει 18 χρ. θα πάρει την ελληνική υπηκοότητα εάν και εφόσον εξακολουθεί να μας θέλει!





Συνέντευξη Αφροδίτη Αλ Σάλεχ στο Cinefreaks.gr from John Patlakas on Vimeo.

http://taxalia.blogspot.com/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη