14 Δεκ 2009

Πάλι έδειραν οι κουκουλοφόροι. Αυτή τη φορά φοιτητές. Κανείς δεν θα μείνει ...άδαρτος!


Άγριο ξύλο με τραυματισμούς χθες βράδυ στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τριάντα άγνωστοι εισέβαλαν στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων και έσπασαν τους φοιτητές στο ξύλο, την ώρα που εργάζονταν στα μαθήματά τους!

Η συμπλοκή πήρε διαστάσεις, καθώς κάποιος φοιτητής ειδοποίησε άλλους συμφοιτητές τους από τη Φιλοσοφική Σχολή και προσέτρεξαν να βοηθήσουν. Λίγο αργότερα οι άγνωστοι, που φορούσαν κράνη, κουκούλες και κρατούσαν λοστούς και καδρόνια,...
αποχώρησαν αφήνοντας πίσω αιμόφυρτους ορισμένους φοιτητές που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και σημαντικές υλικές ζημιές στις υποδομές της σχολής.
“Μετά από ένα 10ήμερο νέων ανούσιων συζητήσεων σχετικά με το άσυλο, και υπό το πρίσμα συμβάντων όπως αυτό, πρέπει επιτέλους να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως προϊστάμενοι ακαδημαϊκών μονάδων του ιδρύματος”, αναφέρει σε επιστολή που κοινοποίησε στους συναδέλφους του ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Νίκος Μουσιόπουλος.

Για όσους φοβούνται τις ατελείωτες φάπες, που πέφτουν στα Πανεπιστήμια, υπάρχει η εύκολη λύση: Ρίξτε τα σε ..ακροδεξιές οργανώσεις. Ψεκάζεις, σκουπίζεις, τελειώνεις. Λες ένα "δεξιοί ήταν" και ..κλαπ, λύθηκε το πρόβλημα !

Ή ακόμα καλύτερα: "Μπάτσοι ήταν που θέλουν να δυσφημίσουν το φοιτητικό ειρηνικό κίνημα".
Ωραίο δεν είναι; Και εύκολο....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη