16 Δεκ 2009

Δύο κορυφαία στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. καλοβλέπουν ...Σαμαρά


Κάτι δεν πάει τελευταία καλά με τον δημοτικό σύμβουλο του ΛΑΟΣ στη Θεσσαλονίκη, τον Γιάννη Κουριαννίδη. Συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που δείχνουν ότι κάτι έχει «σπάσει» στη σχέση του με το κόμμα.

http://taxalia.blogspot.com
Προχθές, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό αμφιθέατρο Αμπελοκήπων, οι διοργανωτές τον προσφώνησαν ως ... εκπρόσωπο του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλου και...
δεν υπήρξε καμιά αντίδραση από τον ίδιο!

Μόλις την προηγούμενη μέρα, σε εκδήλωση που ήταν και ο ίδιος ομιλητής (στο ξενοδοχείο Καψής) ανέφερε επί λέξει τα εξής:
«Πρέπει να μας σέβονται και να μας τιμουν εμάς τους εθνικιστές. Κυρίως αυτοί που ήταν για χρόνια βουτηγμένοι στη μαρμίτα της εξουσίας, όταν εμείς ματώναμε στους δρόμους. Πάνω στους αγώνες μας χτίζουν κάποιοι σήμερα το πολιτικό τους μέλλον και δίνουν προοπτική στις φιλοδοξίες τους. Να τους το θυμίζουμε πάντοτε αυτό. Σε όλους.»

Οι πληροφορίες του taxalia, λένε ότι η αλλαγή στην ηγεσία της ΝΔ και οι ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις που έχει ο κ. Κουριανίδης με αρκετά πρώην στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης, αλλά και η γενικότερη απαξιωτική συμπεριφορά του ΛΑΟΣ εναντίον του (όπως το περιβάλλον του αφήνει να εννοηθεί), τον οδηγούν σιγά-σιγά στην αγκαλιά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε και ο προκάτοχός του Ορέστης Αγγελίδης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη