3 Δεκ 2009

Προς το ΥΠ.ΕΞ. :O Milan Andzievski ξαναχτυπά

Κύριε Δρούτσα,
θα πληροφορηθήκατε υποθέτω την υπόθεση taxalia/andzievski, (εδώ), την καταγγελία του δηλαδή στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΠΓΔΜ, η οποία μας καλεί να διαγράψουμε τις σχετικές με το πρόσωπό του αναρτήσεις, επειδή παραβιάσαμε τα προσωπικά του δεδομένα και συγκεκριμένα:
· Picture
· Name
· Father’s name
· Surname
· Home address
· Mobile telephone number
· Home telephone number
· e-mail address
Όλα αυτά έγιναν, διότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και καθηγητής σε σχολές δημοσιογραφίας, (ο οποίος ως παμπόνηρος, αφαίρεσε σήμερα τη φωτογραφία του από το προφίλ του! http://www.forum.com.mk/_user/15/profile), έγραψε ένα υβριστικότατο άρθρο εναντίον του Έλληνα Πρωθυπουργού, τον οποίο υπερασπιστήκαμε σε επίπεδο διαδικτύου, ως θεσμό κι όχι ως όνομα. Και για τον κ.Παπανδρέου το ίδιο θα κάναμε.
Ο κύριος αυτός λοιπόν έγραψε πρόσφατα κι άλλο άρθρο!
Σας παραθέτω ένα μόνο απόσπασμα:
Тој ја спореди Грција и нејзинита шовинистичко-фашистичка политика со шупливо јаболко чиј црв ги заразува сите здрави во европската кошничка, под услов да се такви.
Ξέρετε τι λέει (μιλάει για κάτι που είπε ένας βρετανός); (μεταφραστική υπηρεσία έχετε, ζητείστε μετάφραση):
"η Ελλάδα και η σωβινιστική-φασιστική της πολιτική, είναι σαν ένα σκουλήκι μέσα σε ένα υγιές μήλο, που είναι (το μήλο) όλοι οι υπόλοιποι υγιείς Ευρωπαίοι."
Δε νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι ως κυβέρνηση; Όχι, δεν επιθυμούμε να υποκαθιστούμε το ΥΠ.ΕΞ. μας. Επιθυμούμε να το βλέπουμε να απαντά σε ιταμές προκλήσεις.
Ή τουλάχιστον να συμπαρίσταται σε κάποιους ιδιώτες όπως εμείς, που εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για τα εθνικά δίκαια. Εκτός, αν δεν υπάρχουν πλέον εθνικά δίκαια....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη