31 Ιαν 2010

Οι δημοσιογράφοι, συμφωνούν με τις μειώσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων. Για αυτούς όμως;

Το πρωί στην ανάρτηση έλεγα...
Περικοπή μισθού εργαζομένου χωρίς την σύμφωνη γνώμη του = ΠΡΟΣΒΟΛΗ!
(Άλλο το θέμα της φορολογίας!)

ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι, μα όλοι τους, συμφωνούν στις μειώσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων. Τι κάνουν όμως όταν οι ίδιοι όταν τους συμβεί;

Τους πρότειναν μείωση αλλά δεν τους αφορά το θέμα των χρημάτων μόνο το ότι δεν είχαν υποστήριξη σε όλα αυτά που ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για τις αμοιβές και τονίζει «Δεν θέλω να δουλεύω σε ένα μαγαζί που υποτιμά και...απαξιώνει τον εαυτό του»

Ο Βασίλης Λυριτζής παραδέχεται ότι μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου πάνε στον ΣΚΑΙ και ξεκαθαρίζει ότι στην ΕΡΤ δεν είχαν πρόβλημα να επαναδιαπραγματευθούν όποιο ποσό ήθελαν, τους πρότειναν μείωση αλλά δεν τους αφορά το θέμα των χρημάτων μόνο το ότι δεν είχαν υποστήριξη σε όλα αυτά που ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για τις αμοιβές και τονίζει «Δεν θέλω να δουλεύω σε ένα μαγαζί που υποτιμά και...
απαξιώνει τον εαυτό του». Συνεχίζει λέγοντας ότι δεν θέλει να σκέφτεται συμφέροντα και ότι ποτέ δεν δέχθηκε τηλεφώνημα από υπουργό ή υπεύθυνο της ΕΡΤ για τη δουλειά του. Στις 12 Φεβρουαρίου σταματούν από την ΕΡΤ, δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για το πότε ξεκινάνε στον ΣΚΑΙ, «Κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουμε πρωινό 6-10 με αλλαγές στο ύφος και το περιεχόμενο θα είναι πιο γρήγορο ζωντανό με εκμετάλλευση τεχνικών πόρων» που όπως διευκρινίζει όταν «ένας σταθμός γίνεται ενημερωτικός πρέπει να αναπτύξει τα μέσα του». Η συνεργασία τους με το κανάλι του Φαλήρου θα αφορά και στο ραδιόφωνο του Σκαι. Ενώ για το συμβόλαιό τους δήλωσε ότι θα είναι πολυετές.

ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι, μα όλοι τους, συμφωνούν στις μειώσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων. Τι κάνουν όμως όταν οι ίδιοι όταν τους συμβεί; Απλά ΦΕΥΓΟΥΝ!
(και ΠΟΛΥ καλά κάνουν!)

Με πληροφορίες από το:http://www.enimerosi24.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη