10 Ιαν 2010

Oι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο κόσμος είναι πολύ ευχαριστημένος από το ΠΑΣΟΚ

Εντελώς τυχαία έσκασαν μύτη δύο νέες δημοσκοπήσεις που είναι ευνοϊκές για την απίστευτη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Τη στιγμή ακριβώς που όλος ο κόσμος στρέφεται ενάντια στα "νυχτερινά" νομοθετήματα και στην φοροεισπρακτική επιδρομή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που παίρνει διατάσεις λεηλασίας του ελληνικού λαού, εμφανίστηκαν ...
εντελώς τυχαία οι πατερίτσες του κινήματος για να μας που τι;
Ότι ο κόσμος εξακολουθεί να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και ότι η διαφορά από την ανύπαρκτη ΝΔ δεν έχει μειωθεί.
Μάλιστα.Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει δηλαδή είναι το αν μειώθηκε η διαφορά από τη ΝΔ ή όχι.Έρχονται λοιπόν τα γνωστά δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ να μας πείσουν ότι ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από τις 100 πρώτες μέρες του ΠΑΣΟΚ.
Λες και όλοι εμείς ζούμε σε άλλο πλανήτη και δε βλέπουμε τι γίνεται.Εκτός και εάν οι δημοσκόποι θέλουν να αποδείξουν ότι ο ελληνικός λαός είναι στο σύνολό του μαζοχιστής και του αρέσει να τον ...... και να το ευχαριστιέται.
Δεν κατάλαβαν ακόμα ότι οι εποχές που η κοινή γνώμη μπορούσε να κατευθυνθεί έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ο κόσμος στον οποίο απευθύνονται ζει στην ίδια χώρα και νιώθει στο πετσί του την επιβολή των ληστρικών φόρων.
Φυσικά μετά από κάτι τέτοια δεν είναι να απορεί κανείς για την απαξίωση του τύπου και της πολιτικής.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη