6 Μαρ 2010

Ανάλυση της επίθεσης του βρετανού ευρωβουλευτή

Πηγή:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=23507#23507

Ανάλυση της επίθεσης του βρετανού ευρωβουλευτή

Αναρτήσαμε το βίντεο της άγριας επίθεσης του βρετανού ευρωβουλευτή Nigel Farage, εναντίον Herman van Rompuy, προέδρου του......

Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4264

Και εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2010/03/blog-post_05.html

Η υπόθεση έχει και συνέχεια, εξίσου άγρια, καταιγιστική και άκρως αποκαλυπτική.
Ο Nigel Farage, ο βρετανός ευρωβουλευτής, χειμαρρώδης, έδωσε πολύωρη συνέντευξη σε αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό πρόσφατα. Τόσο πρόσφατα που αναφέρεται και στις απεργιακές κινητοποιήσεις των Ελλήνων εργαζομένων εναντίον των εξοντωτικών μέτρων που έχουν επιβληθεί με τις απειλητικές και εκβιαστικές «ευλογίες» της Ε.Ε.

Το γεγονός ότι ένας αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός αγωνίζεται να αναδείξει την αντιδημοκρατική συγκρότηση της Ε.Ε. και τη δικτατορική αυθάδεια των «διορισμένων» οργάνων της πρέπει ασφαλώς να μας βάλει σε πονηρές σκέψεις.

Όταν συγκρούονται οι διεθνείς ληστές, τα υπερεθνικά δηλαδή κέντρα εξουσίας (Αμερικής και Ευρώπης, π.χ.) κάθε ιμπεριαλιστής ληστής αποκαλύπτει κάποιες αλήθειες για τον άλλο, αποκαλύπτει το κυνικό, δικτατορικό πρόσωπο του αντιπάλου του, αποκρύβοντας πάντα το δικό του.
Με αυτό το «πολιτικό κρατούμενο» πρέπει να ακούσουμε τις συνταρακτικές αποκαλύψεις των δύο παρακάτω βίντεο.

Ακτινογραφούν καταλυτικά τους μηχανισμούς της Ε.Ε., την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας των λαών και την ισοπέδωση κάθε δημοκρατικής αρχής.

Ταυτόχρονα λέγονται πάρα πολλά και για τη χώρα μας.

Αξίζει, συνεπώς, να μάθουμε κάποιες κρυμμένες αλήθειες, έστω και αν ξεστομίζονται από τους άλλους πλανητικούς δήμιους του κόσμου ή αποτελούν σκηνοθετημένο παιχνίδι του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην αρένα των οξυμένων ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων…

Ανοίξτε τα δύο βίντεο με τη σειρά που τα έχουμε:

http://www.youtube.com/watch?v=Hxul9yN4a44

http://www.youtube.com/watch?v=RTF_IhOc7iE
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη