19 Μαρ 2010

Αγαπητέ και αξιοσέβαστε κύριε Ρουμπόι, τα γνωρίζετε αυτά;

Το TaXalia πιστό στον KAI στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό του! (Sleepless eye over Brussels!)

Όταν κύριε Rompuy.... oι Τούρκοι, παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Ελλάδος, παραβιάζουν στην πραγματικότητα τον εναέριο χώρο της Ευρώπης.

Κύριε Ρουμπόι (με μισθό > του Ομπάμα!)
Η παράγραφο 7 του άρθρου 44 της συνθήκης, αναφέρεται ότι "Σε περίπτωση κατά την οποία κράτος μέλος δεχθεί ένοπλη επίθεση στο έδαφός του, τα άλλα κράτη μέλη οφείλουν να του παράσχουν βοήθεια και συνδρομή με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών".Τα τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν τον εναέριο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ χώρο ΠΑΝΟΠΛΑ, δεν αποτελούν επίθεση; Ε; Πείτε μας.

Τα κράτη μέλη οφείλουν να σπεύσουν σε βοήθεια του μέλους που έχει υποστεί την ένοπλη επίθεση.

Η όλη στρατιωτική βοήθεια που θα παράσχουν οι χώρες μέλη στη χώρα που θα υποστεί την επίθεση, τίθεται από πλευράς διεθνούς δικαίου κάτω από το άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη των ΗΕ , σύμφωνα με το οποίο, κάθε κράτος μέλος του ΟΗΕ έχει το δικαίωμα της ατομικής ή συλλογικής αυτοάμυνας.

Γιατί λοιπόν δεν κάνετε ΕΣΕΙΣ (η αυτού Μεγαλειότης) ένα διάβημα;
Γιατί πρέπει εμείς με ΟΛΑ αυτά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε να έχουμε και το δυσβάσταχτο κόστος των εξοπλισμών για αναχαιτίσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών και προστασία του Ευρωπαικού εναέριου και θαλάσσιου χώρου;

Απαντήστε κύριε Ρουμπόι γιατί αλλιώς ο Φαρατζ θα έχει δίκιο!


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη