21 Μαρ 2010

Αγαπητή Μαριλίζα...


Όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις.

-Μία όψη π.χ. είναι η "σιγή ασυρμάτου" που τήρησαν οι Κυριακάτικες εφημερίδες, σχετικά με το θάνατο του 13 μηνών βρέφους από την Κοζάνη. Απόλυτη σιγή, με αντάλλαγμα μερικές κρατικές διαφημίσεις και πάλι.

-Μια άλλη όψη είναι... το διαδίκτυο, όπου γράφουν (και) ελέυθεροι πολίτες, χωρίς το άγχος του εκδότη, που τους λέει "φάτε το το θέμα, πήραμε ΟΠΑΠ".
Δες π.χ. σε έναν "συγκεντρωτή άρθρων":

Το ότι οι δημοσιογράφοι των εφημερίδων επέλεξαν να αυτοφιμωθούν για να μη χάσουν τη δουλίτσα τους, δε σημαίνει ότι μπορεί να κουκουλωθεί το θέμα !

Υ.Γ. Σήμερα πήρα Αγγελιοφόρο (και δεν θα ξαναγοράσω ποτέ!). Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Β.Ελλάδας, που γράφει κάθε μέρα για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, δεν είχε ούτε μία λέξη, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, επειδή είναι ένα εύπεπτο θέμα, που "πονάει" και αγγίζει κάθε άνθρωπο, συνεπώς θα έκανε ζημιά στην κυβέρνηση. Και βέβαια στα κατεστημένα ΜΜΕ, προηγείται η υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου, από την ενημέρωση του κόσμου !

Μετά θα κλαίνε οι δημοσιογράφοι, που απαξιώνονται στα μάτια του λαού, ως σφωγγοκολάριοι της εκάστοτε εξουσίας. Σκύψε, σκύψε, κάτι θα πάρεις !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη