31 Μαρ 2010

Ο Σαμαράς δεν θέλει τον Παπαμιμίκο. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;


Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έχει έναν δικό του τρόπο λειτουργίας. Μπορεί να υπομείνει τα πάντα μέχρι σημείου που πολλοί να θεωρούν ότι ο νεαρός βορειοελλαδίτης έχει πάρει ιδιαίτερα μαθήματα αυτοσυγκράτησης από τον Δαλάι Λάμα.

Εμείς όμως που απολαμβάνουμε το μεσογειακό θυμικό έχουμε πραγματικά μείνει με ανοικτό το στόμα με την εκστρατεία λάσπης απέναντι στον Ανδρέα. Και γι’ αυτό θεωρούμε καθήκον μας να απαντήσουμε. Όχι με φήμες, ούτε με μυθοπλαστικά νοήματα. Αλλά με δεδομένα.

Κατηγορούν τον Αντρέα ότι οι σχέσεις του με τον Σαμαρά είναι μόλις λίγων μηνών. Τι λέτε ωρέ παλικάρια; Επειδή εσείς γνωρίσατε τον Αντώνη τα τελευταία χρόνια νομίζετε...

ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον Αντρέα;

Γνωρίζουν αλήθεια οι κύριοι αυτοί ότι η πρώτη εκδήλωση στην οποία μίλησε ο Σαμαράς ως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στη Βέροια; Ποιος ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσ/νικης τότε; Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Απο τότε ήταν απέναντι στο κατεστημένο. Ένα κατεστημένο που τον πολεμάει σήμερα.



Λένε αριστερά και δεξιά ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν θέλει να δει ζωγραφιστό τον Παπαμιμίκο. Αρχικώς να πούμε ότι πολύ ωραία υπηρεσία προσφέρουν στον πρόεδρο μας. Να βάζουν στο στόμα του λόγια που δεν έχει πει ποτέ. Εμείς όμως είδαμε στο προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης τον Σαμαρά να βρίσκεται και να απολαμβάνει τη συζήτηση με τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ της πόλης. Ανάμεσα τους είναι ασφαλώς και ο Ανδρέας.


Σταματήστε την προπαγάνδα. Κάνετε κακό στην ΟΝΝΕΔ, κάνετε κακό στην παράταξη, δημιουργείτε επιπρόσθετα ζητήματα στον πρόεδρο μας, Αντώνη Σαμαρά. Σταματήστε τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Η αλήθεια δεν παραποιείται από δημοκράτες αλλά μόνο από γκεμπελικές ρέπλικες.

Και μια επιστολή παλιού ΟΝΝΕΔΙΤΗ:
Διαβάζω τις τελευταίες μέρες ένα συρφετό λάσπης από blogs που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Κώστα Χατζή για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Δεν θα λογοκρίνω την τακτική των bloggers που δημοσιεύουν ότι του αποστέλλουν οι αναγνώστες τους και μακάρι να συνεχίσουν να το κάνουν. Παίρνω και εγώ το θάρρος σαν υποστηρικτής του Ανδρέα Παπαμιμίκου να καταθέσω την άποψή μου για τις εκλογές της 18ης Απριλίου!
Αφορμή αποτελούν τα δημοσιεύματα σε διάφορα blog περί την ανθρωπογεωγραφία των υπογραφών για την στήριξη υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν στο μέσο της εβδομάδος σε συνδυασμό με κάποια post που αναφέρουν ότι η Θεσσαλονίκη στηρίζει τον κ. Κώστα Χατζή. Υπήρξα ενεργότατο μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης για 5 συνεχόμενα χρόνια και γνώρισα πολλούς ανθρώπους(υπευθύνους τμημάτων, γραμματειακούς σχολών) με τους οποίους διατηρώ πολλές επαφές σε φιλικό επίπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως όταν ο Ανδρέας στις υπογραφές που στηρίζουν την υποψηφιότητα του ,ανάμεσα στις οποίες και η δικιά μου με την ιδιότητα του συνέδρου , έχει την πλήρη και καθολική στήριξη των διατελέσαντων μελών των γραμματειών Πόλης ΑΕΙ της Θεσσαλονίκης και των Υπευθύνων ΑΕΙ Θεσσαλονίκης τα τελευταία 6 χρόνια τουλάχιστον, πως κάποιοι συνεχίζουν να μιλάνε για υποστήριξη του Κώστα Χατζή από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης! Μήπως αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν ποτέ μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ; Μήπως πρόκειται για κομήτες που εμφανίστηκαν ξαφνικά στην πόλη μας για να δημιουργήσουν κλίμα και εντυπώσεις; Αυτοαναφέρονται ως ΟΝΝΕΔ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ασκούν πολιτική μέσω του blog τους και μεταξύ τους; Δεν υπάρχει ΔΑΠίτης στη Θεσσαλονίκη που να γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που με καθημερινά δημοσιεύματα ρίχνουν λάσπη στον ίδιο τον Ανδρέα αλλά και στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης τη μαζικότερη οργάνωση στην Ελλάδα που κάθε χρόνο φέρνει συντριπτικά ποσοστά στις φοιτητικές εκλογές τόσο στο Α.Π.Θ όσο και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!
Η ιστορία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης είναι τόσο μεγάλη και ένδοξη που απλώς προκαλεί σεβασμό ακόμα και στις υπόλοιπες παρατάξεις, είναι κρίμα όμως να αμαυρώνεται καθημερινά από κάποιους τυχάρπαστους καιροσκόπους, νεόκοπους οπορτουνιστές οι οποίοι το μόνο που προσφέρουν είναι το μειδίαμα, σε όσους γνωρίζουν για τη δυναμική της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης και το κατά πόσο στηρίζει τον Ανδρέα.
Γράφουνε για το προσυνέδριο στη Θεσσαλονίκη ότι μετα βίας υπήρχαν 700 υποστηρικτές του Ανδρέα και ότι ο υποψήφιός τους Κώστας Χατζής κέρδισε τις εντυπώσεις. Παρακολούθησα το προσυνέδριο σε όλη τη διάρκειά του και την στιγμή που ανέβηκε ο κ.Χατζής στο βήμα, αμήχανος κοιτούσε ένα πλήθος ΔΑΠιτών και ΟΝΝΕΔιτών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα που είχε κατακλύσει την αίθουσα( η πληρότητα της θύμισε την πληρότητα της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στον ίδιο χώρο) να μιλάει για εκείνους που τον κατηγορούν ότι δήθεν διαρρέει την ύπαρξη κάποιου χρίσματος και ότι η απάντηση του σε αυτή την κατηγορία είναι τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ! Γιατί λοιπόν κύριε Χατζή δεν απαντάτε στα δημοσιεύματα του blog αλλαγή Θεσσαλονίκη που έγραφε πριν ένα μήνα για την ύπαρξη χρίσματος στο πρόσωπό σας ; όλως περιέργως το ίδιο blog κατέβασε όλα τα posts που υπήρχαν και μιλούσαν περί χρίσματος και αντέτειναν με μανία posts ως Γαλάζια Νεολαία ρίχνοντας τη λάσπη στον Ανδρέα και τους υποστηρικτές του για δήθεν χρίσμα; Που ήταν όλη αυτοί όταν η Δαπ Θεσσαλονίκης στήριζε τον Σαμαρά και απόδειξη είναι η μεγαλύτερη κάλπη στην Ελλάδα το Βελλίδειο με 9500 ψήφους και το ποσοστό υπέρ του Σαμαρά να είναι άνω του 65%! Που ήταν αυτοί όταν το σύνολο των σχολών της Θεσσαλονίκης δηλαδή σύσσωμη η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ψήφιζε τον Αντώνη Σαμαρά;
Η απάντηση που θα λάβουν οι κύριοι και ο ίδιος ο Κώστας Χατζής ο οποίος έντεχνα στην ομιλία του στο προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης ανέφερε για την αναγκαιότητα ύπαρξης της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και μετά τις εκλογές προέδρου της ΟΝΝΕΔ έντρομος μπροστά στο πλήθος των Δαπιτών θα είναι αποστομωτική! Κώστα Χατζή ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει και όταν αναφέρεσε σε αυτήν θα πρέπει να προσέχεις καθώς πολλοί άνθρωποι τους οποίους τώρα θυμήθηκες ότι υπάρχουν την έχουν υπηρετήσει από πολλά χρόνια πριν. Ίσως από τότε που εσύ ήσουν στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (αλήθεια υπήρξες μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ποτέ και τώρα μας μιλάς για γενικές συνελεύσεις και φοιτητικές εκλογές;)
Δεν σε γνωρίζω προσωπικά και όλα τα παραπάνω δεν είναι προσωπικά , ελπίζω να απαντήσεις με ανακοίνωση σου για το blog ΟΝΝΕΔ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ καθώς το μόνο που προκαλεί είναι οργή στα παλαιότερα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης !


Υ.Γ με συγχωρείτε για το μακροσκελέστατο κείμενο,ελπίζω να δημοσιευτεί!

ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
ΟΝΝΕΔ ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη