23 Απρ 2010

Το παρακάνατε κ.Χατζηνικολάου! Μόνο ΝΔ παίζετε !!! Φτάνει !


Ο έμπειρος δημοσιογράφος σήμερα στο δελτίο του Alter, ανέφερε τις αντιδράσεις όλης της Αριστεράς ως προς την προσφυγή της χώρας μας στο ΔΝΤ και τον Ευρωπαικό Μηχανισμό.
Και ενώ παρουσίασε τον κο Τσίπρα, τον κο Καρατζαφέρη, τον...
εκπρόσωπο τύπου του ΚΚΕ από την ΝΔ δεν παρουσίασε την επίσημη θέση του κόμματος, είτε με την δήλωση που έκανε σήμερα ο κος Σαμαράς, είτε δήλωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, αλλά του κου Σκυλάκη Ευρωβουλευτή που διαφωνεί με την επίσημη θέση του κόμματος του.

Και ο οποίος κος Σκυλάκης όπως παραδέχτηκε ο κος Χατζηνικολάου πρόσκειτε στην κα Ντόρα Μπακογιάννη. Αυτή είναι η αντικειμενική ενημέρωση που υπερασπίζεται ο κος Χατζηνικολάου;; Να φιμώνεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης;; Παίζουν παιχνίδια ακόμα και σήμερα;; Μάλιστα νωρίτερα ομάδα αντιεξουσιαστών κατέλαβε το ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο κος Χατζηνικολάου. Ομάδες πολιτών δηλαδή που θεωρούν ότι παίζει παίχνιδια εξουσίας. Εσπευσε ο κος Χατζηνικολάου σήμερα το απόγευμα να τους δικαιώσει. Δεν αξίζει κε Χατζηνικολάου να μάθει ο ελληνικός λαός την επίσημη θέση της ΝΔ;; Γιατί τέτοια φίμωση;;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ (ΔΗΜ.ΚΟΥ.)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη