Ενθουσιασμός στο Χαριλάου, χαμός στο ΟΑΚΑ ! Τεράστια η μετακίνηση του λαού του Άρη

23 Απρ 2010


Μέγα πλήθος, μέγα πάθος.
Ντελίριο ενθουσιασμού αυτή την ώρα έξω από το γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης", έδρα του Άρη Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Χαριλάου.
Με συνθήματα αλλά και πολλά πυροτεχνήματα, τα οποία ακούγονται στη μισή Θεσσαλονίκη, μαζεύονται αυτή την ώρα οι φίλαθλοι του ΑΡΗ, απαιτώντας, "το κύπελο, στον Πύργο το Λευκό".Το μεγάλο κομβόι των 300 και πλέον λεωφορείων, πέρασε στις 9 από τα Τέμπη και ελπίζουμε όλα να κυλήσουν ομαλά και να μείνει ο τελικός κυπέλου, ως ανάμνηση γιορτής και μόνο.
Το αξίζει ο Άρης, μετά από τόσα χρόνια προσμονής.
Έχουμε βέβαια κάποιες πολύ ..."ενοχλητικές" πληροφορίες για κάποιους που θέλουν να μπλοκάρουν τα λεωφορεία, για γραφειοκρατικές και νομικές λεπτομέρειες (!), αλλά ας μην τους δώσουμε "βορά" στους φιλάθλους.
Tους καλούμε όλους και ειδικά την αστυνομία, να μην ενοχλήσουν τον κόσμο στο ταξίδι του. Να τον αφήσουν να γιορτάσει, χωρίς "προβοκάτσιες".
Να μη χρειαστεί να επανέλθουμε με λεπτομέρειες, που πιστέψτε με θα εκνευρίσουν πολύ, τον κόσμο του Άρη, που ζει μεγάλες στιγμές.

Νεώτερο: έφτασαν τα λεωφορεία και οι τριάντα χιλιάδες οπαδοί του Άρη στην ΑθήναΝεώτερο: Κιτρινόμαυρο βάφτηκε το ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι ξεκινά σε λίγο


Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη