24 Μαΐ 2010

Τελικά θέλουμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα;

ή να τα επισπεύσουμε;
Γιατί κάποιοι από άγνοια βοηθάνε την... επίσπευση!...

Από προφίλ σε προφίλ στο facebook έρχεται το παρακάτω κείμενο.... για «bank run» λέει!
(σχόλιο ΤαΧαλια: Ήρεμα θα σκίσετε τα καλτσόν παιδιά!»
διαβάστε το «επαναστατικό» μήνυμα...

Θυμάστε τότε που μποϊκοτάρετε τα ολλανδικά προϊόντα και όλοι σας το κάνατε; Αυτό ήταν κάθε μέρα το πρώτο θέμα στις ολλανδικές ειδήσεις γιατί ένα μεγάλο μέρος της ολλανδικής οικονομίας κόντευε να καταστραφεί. Πως το ξέρω αυτό; Έμενα στην Ολλανδία τότε…  Είχαν πάθει πανικό….

Θέλετε τώρα να παρθούν τα μέτρα λιτότητας πίσω και να μας κάνει δώρο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα όλο μας το δημόσιο χρέος; Θέλετε να νικήσετε τους διεφθαρμένους πολιτικούς και να έχετε κράτος δικαίου;

Θέλετε να ποδοπατήσετε τα ΜΑΤ χωρίς να τους πετάτε πέτρες και βόμβες;

Θέλετε να βάλετε τους υπευθύνους πολιτικούς στην φυλακή χωρίς να κάνετε επιδρομή στην Βουλή;

ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ. ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.

ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; Κάντε αναζήτηση στο google: bank run.

Τότε θα καταλάβετε ότι ο πρωθυπουργός δεν φοβάται ούτε μολότοφ, ούτε πέτρες, ούτε βόμβες και πολύ περισσότερο δεν φοβάται το βρισίδι που τρώει κάθε μέρα. Αυτό που φοβάται, αυτό που τρέμει, αυτό που τον κάνει να μην κοιμάται, είναι ο εφιάλτης ενός bank run!

Τι είναι αυτό; RUN=ΤΡΕΧΩ & BANK=ΤΡΑΠΕΖΑ.  Δηλαδή να τρέξουν όλοι στην τράπεζα και να πάρουν τις καταθέσεις τους!

Γιατί;

Είναι πολύ απλό: Έχετε την εντύπωση ότι οι τράπεζες σας δανείζουν χρήματα που έχουν από τις καταθέσεις των άλλων; Σας δανείζουν, με τοκογλυφικό επιτόκιο και με τις πλάτες της κυβέρνησης, λεφτά που ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει! Όταν εσύ συνάπτεις ένα δάνειο αυτοί πατάνε μερικά κουμπιά στο πληκτρολόγιο και “εξ’ ουρανού” χιλιάδες ευρώ μπαίνουν στον λογαριασμό σου. ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ…

Γιαυτό και αν πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους, οι τράπεζες θα καταρρεύσουν! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΟΥΝ και σε χρεώνουν με αστρονομικά επιτόκια για λεφτά που ΕΣΥ δανείστηκες από κεφάλαια που ΑΥΤΟΙ δεν έχουν! Απλά στηρίζονται στο γεγονός ότι ποτέ δεν θα πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους από τους λογαριασμούς τους…



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΕΙΑ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ.

Και έχει όνομα η φτέρνα! Την λένε “bank run”. Δεν απορείς πως είναι δυνατόν ΟΛΕΣ οι χώρες του πλανήτη να έχουν χρέος;
Σε ΠΟΙΟΝ χρωστάνε; Είναι μια νόμιμη πυραμίδα-φούσκα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο και με την στήριξη των κυβερνήσεων. Δεν με πιστεύετε; Κάντε μια αναζήτηση στο google: Fractional reserve banking How it works και διαβάστε το άρθρο στην wikipedia.

Μορφωθείτε αντί να πετάτε πέτρες. Μορφωθείτε αντί να σκοτώνετε πισώπλατα όπως σκοτώνουν οι τρομοκράτες. Μορφωθείτε αντί να πετάτε μολότοφ και να σκοτώνετε αθώους ανθρώπους στην Marfin. Με μολότοφ δεν κλείνει η Marfin... Με μολότοφ πεθαίνουν αθώοι συνάνθρωποι μας.

Όσο περισσότερη βία χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ θα είσαι σκλάβος των συμφερόντων των αφεντικών σου!

ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!
Νομιμότατα και συνταγματικά! Θα τους νικήσεις με τα ίδια τους τα όπλα με τα οποία τώρα σου πίνουν το αίμα.

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Ακούστε τώρα και αυτό: Θέλετε να δημιουργήσετε παγκόσμια αλλαγή; Εάν το χρέος της μικρής Ελλαδίτσας έριξε τον dow jones, η ανάληψη των χρημάτων σας από τις τράπεζες θα τον καταποντίσει!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ!

Πάρτε τα χρήματα σας από τις τράπεζες και γίνετε εσείς, η αρχή του ντόμινο που θα αλλάξει τον κόσμο! Αυτόν που έχτισαν οι αρχαίοι Έλληνες τον κατέστρεψαν οι τράπεζες και οι διεθνώς διεφθαρμένοι πολιτικοί. Ας συντονιστούμε λοιπόν όλοι σε μια ημερομηνία-επανάσταση:

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ:
1/6/2010 - Tρίτη, πρώτη Ιουνίου 2010
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Εμείς απλά σας «δείχνουμε» ένα από τα σχόλια που διαβάσαμε....

Μπράβο!
Συγχαρητήρια!
Πολύ Έξυπνο!

ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ??

Δε λέω "Ποιός ηλίθιος το σκέφτηκε" γιατί αυτό θα σήμαινε ότι ολοκλήρωσε μια σκέψη.
Αυτός όμως που ΑΡΧΙΣΕ να το σκέφτεται, χάρηκε με τη βλακεία που του κατέβηκε, και σταμάτησε. Δε θα μπορούσε άλλωστε να τελειώσει τη σκέψη γιατί το μυαλό του είναι λιγοστό.

Αν (λέμε τώρα, ΑΝ, επιστημονική φαντασία) ξεκινήσουν μερικοί να αποσύρουν τα λεφτά τους έτσι χωρίς λόγο, ή έστω με κάποια δικαιολογία,
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ότι οι τράπεζες θα κατεβάσουν ρολλά??
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!
ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!!

Δεν το σκέφτεστε???? Έτσι λίγο, δε σάς περνάει???
Γιατί αυτό θα συμβεί. Και τι θά'χουμε τότε??
Μερικούς εκατοντάδες που θά'χουν αποσύρει τις κακόμοιρες τις καταθέσεις τους (Γιατι οι μεγάλοι τά'χουν ήδη στην Ελβετία και οι μεγαλο-μεσαίοι δεν θα μπορέσουν να τα πάρουν διότι οι τράπεζες δε δίνουν μεγάλα ποσά χωρίς προειδοποίηση) οι οποίοι θα έχουν κάποια λεφτά "κάτω απ'το στρώμα" αλλά δεν θα είναι αρκετά για να φύγουν να πάνε να ζήσουν στο εξωτερικό γιατί εκεί θα πρέπει να πάνε αυτοί οι λίγοι αφού πλέον
Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!!!

Διότι χωρίς τράπεζες ανοιχτές ούτε τα σουπερμάρκετ θα δουλεύουν, ούτε τα βενζινάδικα, ούτε τα λεωφορεία, ούτε τα αεροδρόμια (για να φύγεις), ούτε τα νοσοκομεία, ούτε ΤΙΠΟΤΑ!
ΤΙΠΟΤΑ!
Αν έχει κανείς τη δυνατότητα να διακτινιστεί σε άλλη χώρα, ναι θα σωθεί.
Αλλά επειδή δεν την έχει ΚΑΝΕΙΣ, θα πεθάνουμε όλοι μαζί παρεούλα.

Μπράβο παιδιά, ΩΡΑΙΟ!!! σχέδιο!!

Εκτός βέβαια, αν τα λέμε όλα αυτά για αστείο, για να γελάσουμε, για να περνάει η ώρα...
Τότε συγχωρείστε με που δεν το'πιασα το χιούμορ, και να πάω πάσσο....


ΥΓ. Ναι, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα ειναι περίεργο, ναι είναι όλα μια φούσκα, ναι μπορεί να καταρρεύσει, ΑΛΛΑ αν νομίζετε οτι με τέτοιες σκέψεις βγαίνει τίποτα, είστε γελασμένοι. Είναι όλα πλέον τόσο αλληλένδετα που το μόνο που μπορούμε να κάνουμε με τέτοιες χαζές σκέψεις είναι να βγάλουμε τα μάτια μας.
Όπως τα βγάλαμε τα μάτια μας και τόσα χρόνια νομίζωντας ότι με την υπερκατανάλωση και τον υπερδανεισμό με καταναλωτικά για βλακείες θα γλυτώναμε και δε θα'ρχόταν η μέρα της "πληρωμής"...

Συγκεντρωθείτε, συμμαζευτείτε, αφήστε τις βλακείες, κάντε οικονομία και κοιτάξτε να βρείτε καμιά δουλειά. Αν δεν βρείτε, γιατί η χώρα αυτή δεν έχει παραγωγή, ποτέ δεν΄ είχε, με αέρα ζούσαν όλοι, ΤΟΤΕ κάντε ακόμη πιο πολλη οικονομία, μετακομίστε στους δικούς σας, μην αγοράζετε μάρκες και ακριβά κινητά και κάτι θα σώσετε.

Έχει πάρα πολλόύς φτωχούς αυτός ο πλανήτης. Λίγο να κάνουμε ακόμα χαζομάρες και θα γίνουμε τμήμα τους κι εμείς. Και κάποιοι περιμένουν πως και πως να τη κάνουμε τη βλακεία και να πτωχεύσουμε. Τότε να δείτε τα ωραία.

Το σχόλιο είναι από το:
http://greekddl.com/foroum/70/79268-1--2010----------.html

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη