16 Ιουν 2010

Ο μακάκας (Αποστόλη Παπανάκο, help!)

Δεν μας φτάνουν οι σαλταρισμένοι εθνικοπαράφρονες bloggers, που μας στολίζουν με διάφορα χαριτωμένα, όπως "στο taxalia είστε Εβραιόδουλοι", "είστε ξεπουλημένοι στους Εβραίους", "πόσα παίρνετε από τους Εβραίους" και άλλες μπόυρδες, έχουμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος των ηλιθίων !
Αναγνώστες μας ενημέρωσαν (καθυστερημένα), για την ύπαρξη άλλου μπουμπουκιού. Αυτή τη φορά ...

μας κατηγορεί για ...αντισημιτισμό. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αυνάνας, διαφέρει από τους άλλους : είναι μορφωμένος αυνάνας. Λέγεται hellenicreport και ανέλαβε το ρόλο της ΚΥΠ των Εβραίων (με το νου του φυσικά, δε μας φταίνε σε τίποτε οι Εβραίοι).


Με φασιστικές, ναζιστικές μεθόδους, έκανε μια λίστα (Εβραίος και λίστα γίνεται ρε τρόμπα;) στην οποία παρακολουθεί και καταγράφει "αντισημιτικά" ελληνικά blogs.
http://hellenicreport.blogspot.com/2009/03/antisemitism-in-greek-blogs.html

Ψάχνω να βρω, γιατί ο συγκεκριμένος παπάρας μας έκανε την τιμή και βλέπω, εδώ
http://hellenicreport.blogspot.com/2009/06/of-chickens-swines-and-antisemites.html

ότι είμαστε αντισημίτες, επειδή ανεβάσαμε άρθρο του ....μαντέψτε: Παπανάκου!!! (το οποίο να σας πω την αλήθεια δεν διάβασα ποτέ -copy paste ήταν, απλά έγραψα ότι διαφωνούμε πλήρως, όταν είδα τα ακαταλαβίστικα του Παπανάκου), εδώ koumaris

Η δεύτερη αντίρρηση του βλάκα, ήταν ένα e-mail τακτικού αναγνώστη μας (ο οποίος έστελνε 10 την ημέρα και κάποια στιγμή βάλαμε κάποια από αυτά) και το οποίο μιλάει για τη γρίππη των χοίρων και κάτι άλλα ...Κινέζικα (εδώ).

Ο κατάσκοπος του διαδικτύου hellenicpaparas, ε, συγνώμη hellenicreport, μικροτσούτσουνος κομπλεξικός, ανέλαβε δράση: μαζί με καμιά 20αριά άλλα ιστολόγια, μας κάρφωσε ....σε ποιούς; Σε αναγνώστες; Μα δεν μπορούν να κρίνουν μόνοι τους ρε ντουγάνι; Εσύ θα τους ενημερώσεις ότι "είμαστε αντισημίτες"; Όπως ο Παπανάκος ανέλαβε να τους ενημερώσει ότι "είμαστε φιλοσημίτες"; Σαλταρισμένοι!


Στους Ισραηλινούς; Μα, μιλάμε κάθε βδομάδα με την Ισραηλινή πρεσβεία, έχουμε τακτικότατη επικοινωνία, όπως και με την αντίστοιχη Ιρανική Πρεσβεία, και με Παλαιστίνιους και με πολλούς άλλους. Έχουμε παιδικούς φίλους Εβραίους εδώ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και Παλαιστίνιους. Δεν είμαστε χθεσινοί.


Δεν φιλοδοξούμε να λύσουμε τα μεταξύ σας προβλήματα (Εβραίων-Παλιστινίων), ένα φόρουμ διαλόγου έχουμε, όπου θα ακουστούν όλες οι απόψεις και από μας και από αναγνώστες και από άλλους bloggers. Χωροφύλακα στο blogging σε βάλανε, ψωριάρη;

Και φυσικά θα τα χώνουμε στους Παλαιστίνιους όταν αδικαιολόγητα εκτοξεύουν μια ρουκέτα στη λαϊκή αγορά μιας ισραηλινής πόλης και σκοτώνονται άμαχοι, θα τα χώνουμε και στους Εβραίους όταν μπουκάρουν σε ξένα καράβια και σκοτώνουν ακτιβιστές, θα τα χώνουμε στους Κινέζους όταν σκοτώνουν φοιτητές στην πλατεία Τιεν-Αν-Μεν, στους Αμερικανούς όταν βομβαρδίζουν καλεσμένους σε γάμο, στο Αφγανιστάν, στους Σέρβους όταν εκκαθαρίζουν Βόσνιους, σε αναρχικούς όταν καίνε τραπεζοϋπαλλήλους.


Μυαλό θέλει;

Αλλά άν είσαι μακάκας, είσαι μακάκας, hellenicreport ! Και εσύ είσαι: διεκδικείς τον τίτλο του πρωταθλητή μακακίας. τρομάρα σου, που όταν βγάζεις το καλσόν, ονειρεύεσαι ότι είσαι μυστικός πράκτορας, που καρφώνει bloggers και "αποκαλύπτει" αλήθειες. Γραφικέ ! Ντουγάνι!


Αλλά σου χω έτοιμη την ...εκδίκηση:

Αποστόλη Παπανάκο, ξέρεις εσύ! Βομβάρδισέ τον με το μήνυμα για τον Μερισιώτη, κάθε λεπτό!!! Υπάρχει καλύτερη εκδίκηση;

"Διαδώστε το, ένα λεπτό θα χρειαστείτε. Υπάρχει ένα παληκάρι στον Ευαγγελισμό ...."

τα υπόλοιπα τα ξέρεις....

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη