28 Ιουν 2010

O E.Βενιζέλος για το "σάλτο" Ζαγορίτη junior επί της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Τελικά, κάθε συνουσία της Τζούλιας είναι θέμα;
Ναι, φυσικά και ρωτήθηκε για το θέμα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι και δήλωσε:

"Υπάρχουν δυστυχώς φαινόμενα κοινωνικής ευτέλειας που η κοινωνία πολλές φορές δυστυχώς τα ανέχεται και επικοινωνιακά τα αναπαράγει. Και επειδή οι Ένοπλες Δυνάμεις εφάπτονται και με αυτές τις πτυχές της κοινωνίας, πολλές φορές κινδυνεύουν να μολυνθούν απ’ τα φαινόμενα αυτά. Γι’ αυτό οι διαταγές μου είναι να υπάρχει επαγρύπνηση και υποδειγματική αυστηρότητα.

Ευτυχώς στις Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων όλων των κλάδων όπου κρίνεται πραγματικά η ασφάλεια και η άμυνα της χώρας, υπάρχει απόλυτη πειθαρχία και απόλυτη ετοιμότητα αντίδρασης. Υπάρχουν όμως κάποιοι χώροι όπου τα πράγματα είναι δυστυχώς πιο χαλαρά. Και εκεί αλλάζουν άρδην οι συνθήκες, γιατί πρέπει να εφαρμόζονται οι οδηγίες που έχω δώσει σε όλα τα επιτελεία.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό αναμένω από ώρα σε ώρα το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και να είστε βέβαιοι ότι θα επιβληθούν εφόσον εντοπιστούν και προσωποποιηθούν οι ευθύνες, που αυτό είναι εύκολο να γίνει, θα επιβληθούν όλες οι αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις και θα σταλεί η δικογραφία και στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου για τη δική του δικαιοδοσία και αρμοδιότητα."
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη