12 Ιουλ 2010

Μα τι λένε κάθε μέρα; Δεκέμβριος 2009 - Ιανουάριος 2010 το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πλήρωσε 1 εκατομμύριο και 24 χιλιάδες Ευρώ...

...για τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις!
Δηλαδή... 17.000 την ημέρα για τηλέφωνα! Τι να πει κανείς...


Το θέμα από το agroschannel.

Tελικά απο ότι φαίνεται στο Υπουργείο τα τηλέφωνα κυριολεκτικά έχουν πάρει .... φωτιά . Μετά τις αναφορές για τα ροζ και ακριβά τηλέφωνα που στοίχισαν 20 εκατομμύρια Ευρώ το ΄΄σπορ΄΄ απο ότι φαίνεται δεν έχει τελειωμό και αποδεικνύεται περίτρανα οτι μόνο για δύο μήνες ο Έλληνας φορολογούμενος(Δεκέμβριος2009-Ιανουάριος2010) πλήρωσε 1 εκατομμύριο και 24 χιλιάδες Ευρώ για τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις . Καλό θα ήταν με τις πρόσφατες καταγγελίες , που καλώς έγιναν απο...
.. την πολιτική ηγεσία να αναδειχθούν και αυτοί οι λογαριασμοί αλλά και κάποιοι άλλοι που πληρώθηκαν απο το Υπουργείο για ΄΄καφέδες΄΄.Γιατί δεν είναι και λίγα εν μέσω κρίσης 17.000 Ευρώ την ημέρα για τηλέφωνα και ούτε μας απασχολεί εαν ξεπέρασε τον προυπολογισμό ή δεν τον ξεπέρασε .Ούτε η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία δεν κάνει τέτοιους λογαρισμούς ή στην καλύτερη εαν τους κάνει ο Διευθύνων θα πρέπει να παρουσιάσει τζίρους εκατομμυρίων η αλλιώς ΄΄πάει΄΄ σπίτι του .

Εαν υποθέσουμε λοιπόν οτι ένας ανειδίκευτος εργαζόμενος στοιχίζει 1000 ευρώ τον μήνα (που δεν στοιχίζει) με αυτά τα χρήματα 510 εργαζόμενοι τον μήνα θα είχαν δουλειά δηλαδή και για τους δύο μήνες 1.020 οικογένειες θα είχαν ψωμί να φάνε . Αυτή η οικονομία μπορεί να είναι μακριά απο την λογική των ΄΄μεγάλων δυνάμεων ΄΄ που μας επιτηρούν αλλά είναι η λογική της απλής αριθμητικής.

Μήπως ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας να αφήσουν κανέναν λογαριασμό απλήρωτο μήπως και κάποιος ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα . Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά σε ολόκληρο το δημόσιο την ώρα μάλιστα που ακόμη και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν τα ΄΄φθηνά΄΄ πακέτα, τις φραγές αλλά και τις δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο . Άλλωστε ο Πρωθυπουργός με ένα laptop γυρίζει και καλά κάνει .

Δείτε τον λογαριασμό στο agroschannel!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη