21 Ιουλ 2010

Kι όμως μιλάει...

Δεν μίλησε, όταν η κυβέρνησή του βυθίσθηκε, και μαζί της βούλιαξε και τη χώρα, μέσα στη χοάνη της διαπλοκής, της διαφθοράς και της γενικευμένης ανικανότητας.
Δεν μίλησε, όταν οι διάφοροι επηρμένοι κουμπαροβατινοπαιδινοπαυλίδηδες κουνούσαν...

προκλητικά το δάχτυλο στα μούτρα του ελληνικού λαού.
Δεν μίλησε, όταν οι πολίτες τον μαύρισαν.
Δεν μίλησε, όταν η χώρα βυθίσθηκε στην κρίση του δανεισμού, εξαιτίας της κρίσης χρέους στην οποία είχε οδηγήσει η παντελώς αναξιόπιστη, διεφθαρμένη, αλλοπρόσαλλη κι ανίκανη διακυβέρνησή του.
Δεν μίλησε όταν, μέσα στη Βουλή, η ΝΔ δέχθηκε δικαίως μύδρους για το καζάντι στο οποίο οδήγησε τη χώρα κατά την εξάχρονη διακυβέρνησή της.
Δεν μίλησε, όταν το ΠΑΣΟΚ τον κατηγόρησε ότι με τα καραγκιοζιλίκια της κυβέρνησής του η Ελλάδα είχε καταστεί απολύτως αναξιόπιστη, περίγελος, κι είχε απομονωθεί σε διεθνές επίπεδο.
Δεν μίλησε, όταν το ΠΑΣΟΚ υπέγραψε την Πράξη Υποτέλειας, μια ξεφτίλα για την οποία είναι κι ο ίδιος απολύτως συναυτουργός και συνυπεύθυνος.
Δεν μίλησε για το ασφαλιστικό.
Δεν μίλησε για την MIESENS.
Δεν μίλησε, ούτε ακόμα όταν κατηγορήθηκε από μερίδα του ευρωπαϊκού τύπου σαν ένας εκ των βασικών υπευθύνων για την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση.
Δεν μίλησε ποτέ και για τίποτα· γκιχ δεν έβγαλε.
Λες και δεν κυβέρνησε τη χώρα για μια 6ετία, λες και δεν είναι ένας απ' τους βασικούς υπεύθυνους για τη διάλυση και την αποσάθρωση του κράτους, λες και δεν έχει βαριές πολιτικές ευθύνες για τα δεινά του τόπου μας, λες και δεν ήταν εδώ, λες και υπήρξε "ωσεί παρών" κι αυτός.
Τίποτα, τσιμουδιά.
Κι αποφάσισε, αίφνης, να μιλήσει!
Για να μας ζητήσει συγγνώμη και ν' αποδεχθεί το μέρος της ευθύνης που του αναλογεί;
Για να διατυπώσει την πολιτική του πρόταση;
Για να βοηθήσει, με την εμπειρία και τις γνώσεις του, την πατρίδα μας να βγει απ' τον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα (με το συμπάθιο), όπου ο ίδιος κι η κυβέρνησή του φρόντισαν για να μας ρίξουν;
Πριτς! Τι λέτε καλέ;
Μίλησε για τον Αγγέλου!
Κάποτε, κάλυψε, Πρωθυπουργός όντας, τον:ό,τιειναινομιμοειναικαιηθικοβρεοξωπουστηαπτηνπαραγκα Βουλγαράκη, απ' τη ΔΕΘ.
Για τον: δενειμαιερμαγιαναμεπαταξετεαπτοκαραβιολοισταιδιασκατακολυμπάμε Παυλίδη, έκλεισε τη Βουλή βράδυ!
Για τους κουμπάρους τη μια απέλυε και την άλλη προσλάμβανε τον:εγωδενξερωτιποταειδαφωςκαιμπήκα Τσιτουρίδη.
Και τι δεν καμώθηκε αυτός ο άνθρωπος για να καταφέρει να απαξιώσει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας και σοβαρότητας της πολιτικής και των πολιτικών στην Ελλάδα (όχι δηλαδή που χρειαζόταν να καταβάλλει και καμιά τιτάνια προσπάθεια γι' αυτό, αλλά λέμε τώρα).
Και τώρα, αφού σαν τον Βούδα τήρησε σιγήν ιχθύος για την πιο τρομερή μεταπολιτευτική κρίση που πέρασε ο τόπος μας, για την οποία, επαναλαμβάνω, αυτός και η κυβέρνησή του είναι απολύτως συνυπεύθυνοι, βγήκε για να "καλύψει" τον...Αγγέλου!


«Η εξοντωτική και εμφανώς άδικη αντιμετώπιση του Γιάννη Αγγέλου αποδεικνύει, πέρα από οποιαδήποτε αμφιβολία πως το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του οργανώνουν συστηματικά πολιτικές διώξεις, με στόχο την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή.
Η τακτική και η νοοτροπία του σημερινού πρωθυπουργού είναι γνωστές. Κάθε φορά, που βρίσκεται μπροστά σε προβλήματα, που ο ίδιος δημιουργεί, επιτίθεται κατά των πολιτικών του αντιπάλων, προσπαθώντας έτσι να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Ειδικά τώρα, που γιγαντώνεται η δικαιολογημένη αντίδραση των πολιτών στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Ομως, οι προγραφές και οι ατεκμηρίωτες διώξεις πολιτικών αντιπάλων οδηγούν σε νοσηρά φαινόμενα, σε καταστάσεις που πληγώνουν βαθιά τον τόπο. Όσοι καταφεύγουν σε τέτοιες μεθοδεύσεις φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα αποτελέσματα των πρακτικών τους. Και ας γνωρίζουν καλά: θα μας βρουν όλους αταλάντευτα απέναντί τους» .

Από από tovima

Και μη νομίζετε ότι η ΝΔ του Σαμαρά...ολιγώρησε στην αλληλεγγύη μεταξύ κατεργαρέων.


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε:
«Η μεταχείριση, που επιφυλάχθηκε στον Γιάννη Αγγέλου παραβιάζει βασικές Αρχές της Δικονομίας και του Ποινικού Δικαίου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που καταλαβαίνουν, πλέον, όλοι είναι ότι αυτό που ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, ούτε η διερεύνησή της μέχρι το τέλος. Το ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρεται για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, να κατασκευάσει, δήθεν, ενόχους εκ των προτέρων και να εκτρέψει την προσοχή του ελληνικού λαού από τα πελώρια λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησής του, που μας οδήγησαν στην τριμερή επιτήρηση».
ό.π.

Να το πω;
Θα το πω, δεν αντέχω!
Ρε άι σιχτίρ, στην τελική.
Καλύτερα να βγάζετε τον σκασμό.

Για την αντιγραφή,
Albatros
http://albatros-imerologia.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη