18 Αυγ 2010

Έκπληξη (;) στην ΕΤ3. Ο Παναγιώτης Νεστορίδης νέος γενικός διευθυντής!

Ο Δημοσιογράφος Παν. Νεστορίδης είναι ο νέος γενικός διευθυντής της ΕΡΤ-3, σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες.
Η τοποθέτησή του αναμένεται αύριο, η ανακοίνωση του ονόματός του...

αργότερα σήμερα.
Ο Παναγιώτης είναι δημοσιογράφος, εργάζεται στην εφημερίδα "Αγγέλιοφόρος" και στο παρελθόν συνδικαλιζόταν στην ΕΣΗΕΜΘ. Ήταν μέλος του ΚΚΕ, ανταποκριτής του Ριζοσπάστη στην Καβάλα, από όπου κατάγεται. Μετά πέρασε στον Συνασπισμό και στη συνέχεια στο ΠΑΣΟΚ, καθώς θεωρείται της επιρροής της Μαρίας Δαμανάκη.
Στις εκλογές του 2007 ήταν υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν εξελέγη. Από το 1998 εργάζεται στο συγκρότημα του "Αγγελιοφόρου".
Ήταν επικεφαλής της "αριστερόστροφης" παράταξης στην ΕΣΗΕΜΘ, με την οποία εξελέγη μέλος του ΔΣ. Την τελευταία τριετία μεταπήδησε στον ασφαλιστικό φορέα των δημοσιογράφων, τον ΕΔΟΕΑΠ, όπου εκλέχθηκε αντιπρόεδρός του.
Αν και προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ, ουδέποτε κατόρθωσε να αναπτύξει καλές σχέσεις με το εσωτερικό του κόμματος, πολλά στελέχη του οποίου τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία, όπως άλλωστε και όλους όσοι ακολούθησαν την ίδια πολιτική πορεία.
Θεωρείται πολύς καλός στους πολιτικούς ελιγμούς, (πώς άλλωστε θα παρέμενε επί τόσα χρόνια στο συγκρότημα των Μπακατσέλου - Μπόμπολα - Λαμπράκη), έχει αδελφική σχέση με τον Τραϊανό Χατζηδημητρίου, ο οποίος είχε προταθεί για την ίδια θέση (και είχε αρνηθεί).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη