3 Αυγ 2010

Οι 70 Δήμαρχοι που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ

Ανακοινώθηκε «στήριξη» και όχι «χρίσμα» για υποψηφίους δήμων σε όλη την Ελλάδα- Η ανακοίνωση της επιτροπής αξιολόγησης- Σε ποιους πέντε δήμους θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές

Τους υποψηφίους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ σε 70 δήμους σε όλη την Ελλάδα, έδωσε στη δημοσιότητα η ...

επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων του κόμματος ενώ προανήγγειλε επαναληπτικές εκλογές σε πέντε μόνο δήμους: στη Ζάκυνθο, το δήμο Λοκρών Στερεάς Ελλάδας, τον δήμο Ορεστιάδας στον Έβρο, στο Σούλι Ηπείρου και στην Φαρκαδόνα της Θεσσαλίας.

Οι υποψηφιότητες δεν αφορούν στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, αλλά σε δήμους στους οποίους το ΠΑΣΟΚ έκρινε ότι δεν είχε λόγο να περιμένει καθώς από το σύνολο των υποψηφίων, είχε ήδη προκρίνει τους προτεινόμενους. Σε ανακοίνωσή της η επιτροπή αξιολόγησης, αναφέρει ότι παρέχει στήριξη και όχι «χρίσμα», διότι «αναδεικνύει την αντίληψή μας για την αυτοδιοίκηση. Είναι επίσης σαφές - και με αυτόν τον τρόπο διαχρονικά κινηθήκαμε - ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ανακοινώνει κεντρικά στήριξη σε όλους τους Δήμους της χώρας. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει, γι' αυτούς τους Δήμους, ποιες είναι οι κινήσεις και τα πρόσωπα που εκφράζουν την αντίληψή μας για την αυτοδιοίκηση και ιδίως τη μεγάλη αλλαγή του Καλλικράτη».

Διαβάστε εδώ όλη την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και δείτε όλους τους υποψηφίους δημάρχους στους οποίους ανακοινώνει στήριξη.

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη