18 Οκτ 2010

Δεν μπόρεσε να κάνει συνδυασμό ο Κοκκόρης ή υπάρχουν άλλοι λόγοι ;

Ο συνδυασμός ήταν έτοιμος, αλλά οι λόγοι ήταν άλλοι. Συγκεκριμένα, λέει ο κ.Κοκκόρης:
"Δυστυχώς οι προσωπικές ματαιόδοξες στρατηγικές κάποιων δεν μου επιτρέπουν την ενιαία και νικηφόρα πολιτική έκφραση".
Αυτό κ.Κοκκόρη, δεν εξηγεί τίποτε. Αν είχατε έτοιμο το συνδυασμό, πρέπει να ονοματίσετε τους "κάποιους", γιατί αφήνετε αιχμές εναντίον δικών σας ανθρώπων, που τελικά διαπιστώσατε ότι έχουν "προσωπικές ματαιόδοξες στρατηγικές". Κι αυτό θέλει διευκρίνιση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΚΚΟΡΗ
Η πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος στον δήμο Καλαμαριάς, σε μια περιοχή που ζω εδώ και τρεις δεκαετίες, που γνωρίζω τα πραγματικά της προβλήματα και τα έχω επεξεργαστεί, μαζί με την ομάδα των συνεργατών μου, είχε αφετηρία ένα στόχο:
να γίνει η Καλαμαριά μια σύγχρονη πόλη έτοιμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που έρχονται.

Με την υποψηφιότητα μου ήθελα να εκφράσω την επιθυμία φίλων, συναγωνιστών, γειτόνων και κατοίκων τις Καλαμαριάς για μία καλύτερη πόλη στις υποδομές, την υγεία, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.
Ηθελα να συμμετάσχω στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Δήμο, γιατί πιστεύω ότι, σε αυτή την δραματική για τη χώρα οικονομική συγκυρία που οι κυβερνήσεις θα παραμένουν απλοί διαχειριστές, επιβάλλεται οι τοπικές κοινωνίες να μπορούν να ορθώσουν το ανάστημα τους για να αντιμετωπίσουν σημαντικά θέματα της καθημερινότητας για καλύτερη ποιότητα ζωής.
Είχα την πεποίθηση ότι μια νέα ανεξάρτητη, πολυφωνική και αδέσμευτη κίνηση που θα ένωνε όλο τον κόσμο που διψά για αλλαγή στην Καλαμαριά, θα ήταν η αρχή παραγωγικής πολιτικής με όρους μέλλοντος.
Όλες οι ενδείξεις (τοπικές δημοσκοπήσεις) απέδειξαν το εγχείρημα μπορούσε να βρει πολλούς συμμάχους.
Οραματιστήκαμε με τους συνεργάτες μου μια ενωμένη και δυνατή δημοτική παράταξη πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα.
Δυστυχώς οι προσωπικές ματαιόδοξες στρατηγικές κάποιων δεν μου επιτρέπουν την ενιαία και νικηφόρα πολιτική έκφραση, τόσο στην ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη, όσο και στην πλειοψηφία της κοινωνίας της Καλαμαριάς.
Μετά από αυτή την εξέλιξη παρότι έχω ήδη ολοκληρώσει τις διαδικασίες του συνδυασμού για την κατάθεση ενός δυναμικού και πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου, λόγοι αξιοπρέπειας και αρχών μου υπαγορεύουν να γνωστοποιήσω ότι δεν επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε μία διαδικασία η οποία δεν έχει ως στόχο τον εκσυγχρονισμό της Καλαμαριάς, αλλά την εξυπηρέτηση προσωπικών πολιτικών συμφερόντων.
Για τους λόγους αυτούς και επειδή στη ζωή μας εγώ και οι συνεργάτες μου μάθαμε να αγωνιζόμαστε εμπνεόμενοι από οράματα και την ανάγκη της αποτελεσματικής προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο επιλέξαμε να απέχουμε από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Παραμένουμε σταθεροί στις αρχές μας και έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο κοινωνικό σύνολο απ’ όποιο χώρο κι αν βρισκόμαστε.
Παναγιώτης Κοκκόρης.

Πηγή: http://www.psema.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη