30 Νοε 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το τελικό πρότζεκτ του Γιώργου Παπανδρέου– σύμφωνα με το ‘βαθύ λαρύγγι που έχουμε στα άδυτα της κυβέρνησης- που αφορά την τελική λύση που μηχανεύτηκε ο πολύτιμος αυτός εγκέφαλος για την πατρίδα μας.
Είναι μια λύση που μπορεί να αφήσει πολλούς από τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ κυριολεκτικά άφωνους, όπως επίσης και την αριστερή αντιπολίτευση.
Η λύση αυτή, αποτελεί ταυτόχρονα και μια αληθινή ευλογία για τους κατοίκους του Έβρου και της Θράκης γενικότερα, επειδή θα δώσει πολλές λύσεις στο τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας που ταλανίζει την περιοχή. Θα έχει τον χαρακτήρα τους επείγοντος νομοσχεδίου και το έργο θα δοθεί απευθείας με ανάθεση.
Τώρα εδώ μπορεί κάποιοι να αρχίσουν να φωνάζουν, ιδιαίτερα κάποιοι γαλάζιοι, αλλά αυτό δεν απασχολεί και πολύ τον πρωθυπουργό.
Η λύση είναι δοκιμασμένη και πετυχημένη.                         
Έχει εκατό τοις εκατό επιτυχία και λύνει μια για πάντα το πρόβλημα της φύλαξης των συνόρων και την παραβίασή τους από τους λαθρομετανάστες.
Αυτό που νοιάζει τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι να μην μπαίνουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα 150.000 περίπου μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, από τους οποίους οι περισσότεροι διαμένουν στην Αθήνα και την Πατρα.
Ιδού η τελική λύση:



Το έργο θα το αναλάβουν οι μεγάλες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες - άκουσα κάτι για ΑΚΤΩΡ- και θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά εργάτες απο την περιοχή του Έβρου και της Θράκης. Επίσης πολλοί απο αυτούς θα παραμείνουν και μετά το πέρας του έργου γιατί θα χρησιμοποιηθούν ως φρουροί ελεγκτές από την ιδιωτική εταιρεία που θα αναλάβει να υλοποιήσει το έργο. Το κόστος της κατασκευής του τοίχους δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό - το Ισραήλ κατασκεύασε 250 χιλιόμετρα με 400 εκ δολάρια περίπου και το μήκος των ελληνικών συνόρων δεν είναι πάνω απο 110 χιλιόμετρα- και θα δοθεί μια μόνιμη λύση. Δεν θα μπαίνουν πλέον στη χώρα 300 με 500 άτομα λαθραία την ημέρα. Αυτό που προβληματίζει τον πρωθυπουργό, είναι οι αντιδράσεις κυρίως της αριστεράς και όχι τόσο της Νέας Δημοκρατίας. Περιμένει να τον στηρίξει ο κύριος Καρατζαφέρης μαζί με την Συμμαχία των προθύμων.
Η ανακοίνωση του έργου θα γίνει μετά την ψήφιση του προυπολογισμού σε διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού.

cruella







 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη