17 Νοε 2010

Το vinozito δικαιώνει το taxalia. Κυρία Μούσιου τι λέτε τώρα;

Το θέμα της ημέρας
Στις 2 Νοεμβρίου, ρωτούσαμε την υποψήφια Δήμαρχο Φλώρινας, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, κ.Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
(η ερώτηση έγινε φυσικά, επειδή γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα, τι γίνεται στη Φλώρινά μας)
Ρωτούσαμε αν ο Παναγιώτης Αναστασιάδης, είναι "Ουρανοταξίτης" και θεωρεί τον εαυτό του μη Έλληνα εθνικά, μέλος της ανύπαρκτης "μακεδονικής μειονότητας".

Aπό την κυρία Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, πήραμε τότε την εξής απάντηση:

Αγαπητοί δημιουργοί του blog,

οι θέσεις μου για την εξωτερική πολιτική μας και τα εθνικά μας θέματα είναι σαφώς διατυπωμένες στον τοπικό τύπο και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με αφορμή τις εκπομπές Χαρδαβέλα και Θεοδωράκη το 2008. Είναι ξεκάθαρα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, είναι οι θέσεις της επίσημης ελληνικής κυβέρνησης για την απαραβίαστη κόκκινη γραμμή των συνόρων μας. Σας παραπέμπω στα πρακτικά του Δήμου, στην επίσημη ιστοσελίδα και στις εφημερίδες της εποχής. Μπορώ να σας στείλω φωτοτυπίες των εφημερίδων Πολίτης και Βήμα που δημοσίευσαν το ψήφισμα που κατέθεσα. Δεν ξέρω αν άλλος πολιτευόμενος έχει τοποθετηθεί με τόση σαφήνεια για το θέμα αυτό.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί μου σύμβουλοι είναι όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με τις δικές τους πολιτικές απόψεις και βιοθεωρίες ο καθένας, συμμετέχουν ως δημότες του τόπου μας και μας ενώνει η αγωνία μας για μια καλύτερη Φλώρινα μέσα σε ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. Τίποτε λιγότερο από αυτό! Μειοδοσίες και αλυτρωτισμοί μακριά από εμάς!

Πάντως, έτσι κι αλλιώς, η εθνική σας ευαισθησία για μένα είναι αξιοσέβαστη. Ως δημόσιο πρόσωπο οφείλω να απολογούμαι για όποιο θέμα μου θέτουν οι πολίτες και το κάνω με προθυμία, παρά το βαρύ πρόγραμμα των ημερών.

Σας ευχαριστώ
Όλγα Μούσιου-Μυλωνά

Σήμερα πήραμε δελτίο τύπου, από το Ουράνιο τόξο / vinozito, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι:

Κατά το Vinozito λοιπόν κ.Μούσιου, η περιοχή σας ανήκει στις "μειονοτικές περιοχές"
και ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό σας, είναι "προβεβλημένο στέλεχος της ηγεσίας του κόμματος (vinozito)". To δε όνομά του είναι Pande Aslhakov. Γιατί δεν τον βάλατε και μ' αυτό το όνομα στο ψηφοδέλτιο; Ενώ εκλέχθηκε στο ..Voshtarani, ενώ καλά τα πήγαν και στο ...Lerin και στο ..Sorovich, τα αδέρφια μας του Ουράνιου Τόξου.

Και πώς συμβιβάζονται όλα αυτά με την απάντησή σας, περί " θέσεων της επίσημης ελληνικής κυβέρνησης"; Έχετε καμιά πληροφόρηση ότι η επίσημη ελληνική κυβέρνηση έχει αναγνωρίσει "μακεδονική μειονότητα" στην Ελλάδα ;

Τέλος, σας υπενθυμίζω ποιά είναι η επίσημη θέση, μέσα από το εύγλωτο βίντεο-σταθμό του (ομοϊδεάτη σας στο ΠΑΣΟΚ), εξαίρετου και γνώστη του "μακεδονικού" Μάρκου Μπόλαρη:

Tελικά για σας είναι ή δεν είναι "Μακεδονική" η μειονότητα, μέλος της οποίας είναι ο εκλεγείς υποψήφιος σας και ....μεγαλοστέλεχος του Ουράνιου Τόξου; Δεν αισθάνεστε ότι σας εκθέτει η ανακοίνωση του Vinozito ;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη