10 Δεκ 2010

Ας κάνουμε μία πρόταση προς την κυβέρνηση που αφορά τους δημοσιογράφους: Ανώτατη αμοιβή -πλαφόν- 4000€

Αυτή να είναι η ανώτατη αμοιβή οποιοδήποτε δημοσιογράφου που εργάζεται σε οποιοδήποτε μέσο όταν το μέσο το οποίο εργάζεται χρωστάει στο δημόσιο (εφορία ή ασφαλιστικό φορέα) ή ακόμη -γιατί όχι- όταν το μέσο παρουσιάζει ζημιές και όχι κέρδη (άρα δεν πληρώνει φόρους!).

Απλό είναι!
Γιατί να έχει αμοιβή μεγαλύτερη από 4000€/μήνα κάποιος που εργάζεται σε μία ζημιογόνο εταιρία; Πόσο μάλλον όταν αυτή χρωστάει στο δημόσιο δηλαδή στον Ελληνικό λαό (για να λαϊκίσουμε και εμείς λίγο βρε αδελφέ!)

Η σκέψη αυτή μου ήρθε βλέποντας τον ζήλο με τον οποίο υπερασπίζονται το δικαίωμα των ΔΕΚΟ να βάλουν πλαφόν στις αμοιβές. Παρακαλούμε για τις γνώμες σας.
ΥΓ1: και επειδή ξέρω...
τι λαμόγια είναι αρκετοί από αυτούς...
Αν το ΣΔΟΕ εντόπιζε μάυρο χρήμα ή εικονικά τιμολόγια, λουκέτο και sex με επιμήκυνση...

ΥΓ2.Για να μην το τραβήξω και γράψω ότι αν έχει ιδιαίτερα μεγάλη περιουσία που απέκτησε από αμοιβές ΜΜΕ τα οποία δεν παρουσίασαν ποτέ κέρδη ή χρωστάνε στο δημόσιο να επιστρέψουν τμήμα της περιουσίας τους στα ταμεία του κράτους (τραβηγμένο δεν λέω… αλλά αυτοί ξεκινήσαν πρώτοι που λέει και ένα ανέκδοτο)!

ΥΓ3. Ο συντάξας δεν είναι εργαζόμενος στο δημόσιο στενό ή ευρύτερο. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και γνωρίζει -πολύ καλά- ότι το να βγάζεις σήμερα 4000€ καθαρά (έσοδα-έξοδα) είναι ΑΘΛΟΣ!

http://taxalia.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη