Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

24 Ιαν 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανήσυχος ο Τζιτζικώστας για το χρονοδιάγραμμα:


Σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία Διοίκησης  της Αττικό Μετρό ΑΕ για την πορεία των εργασιών του Μετρό Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννης Μαγκριώτης, ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό κ. Χρήστος Τσίτουρας, ο Διευθύνων Σύμβουλος καθώς και Δήμαρχοι του πολεοδομικού
συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε : «Στη σημερινή συνάντηση είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την πορεία των έργων του Μετρό. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα, νομικά και άλλα, που αφορούν στην επαναχάραξη της κεντρικής γραμμής και πρέπει να απαντηθούν.
Προσωπικά είμαι ανήσυχος για τυχόν περεταίρω καθυστερήσεις σε ένα έργο που έπρεπε κανονικά να οδεύει προς ολοκλήρωση. Ελπίζω, οι όποιες επιλογές της κυβέρνησης να μη θέσουν σε κίνδυνο τα χρονοδιαγράμματα ή ακόμα και το ίδιο το έργο.
Θέλω επίσης να εκφράσω την ανησυχία και την αγωνία μου για τους εργαζόμενους στο Μετρό Θεσσαλονίκης, τους καταστηματάρχες, και φυσικά για όλους τους συμπολίτες μας, που υφίστανται την ταλαιπωρία λόγω των  καθυστερήσεων στα έργα που πραγματοποιούνται»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη