Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

24 Ιαν 2011

Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης εξελέγη ο κύριος Μιχ. Τζόλλας

Όπως διαβάσατε πρώτοι εδώ στο taxalia....Χθές:

Συνεδρίασε σήμερα η Μητροπολιτική Επιτροπή της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και εξέλεξε τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής.
Πρόεδρος εξελέγη ο Μιχάλης Τζόλλας με έντεκα (11)   ψήφους και τρία (3) λευκά σε σύνολο δεκατεσσάρων (14) ψηφισάντων. Αντιπρόεδρος εξελέγη η
Ιωάννα Τζάκη με  έντεκα (11)   ψήφους, τρία (3) λευκά και ένα (1) άκυρο σε σύνολο δεκαπέντε (15) ψηφισάντων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας μετά την εκλογή του Προεδρείου έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Σήμερα συστάθηκε σε σώμα η Μητροπολιτική Επιτροπή, ένας καινούριος θεσμός ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά τη μετεξέλιξη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και θα έχει την ευθύνη για το σύνολο του νομού Θεσσαλονίκης. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε, με τις μητροπολιτικές αρμοδιότητες που μας δίνει ο Καλλικράτης, να ξεπεράσουμε προβλήματα γραφειοκρατίας και επικάλυψης αρμοδιοτήτων και να παράγουμε έργο, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα του νομού μας. Η προσπάθεια αυτή είναι δύσκολη και μόνο με πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες και να ευχηθώ σε όλα τα μέλη καλή επιτυχία στην προσπάθεια που ξεκινάμε».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη