17 Ιαν 2011

Απίστευτη καφρίλα του Newsit ! Εμετός !

Δείτε τον τιτλο του βίντεο από το Newsit, από τα αποκαλυπτήρια του αδριάντα Καραμανλή, με τον υπεραγχωμένο παρουσιαστή του MEGA o οποίος ξεφουρνίζει ένα κάρο μαλακίες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Σήμερα στα αποκαλυπτήρια ήταν χιλιάδες κόσμου, μεταξύ αυτών όλοι σχεδόν οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Μπουτάρης και άνθρωποι όλων των κομμάτων, αλλά και ακομμάτιστοι.

Για τους ηλίθιους, ανεγκέφαλους, κρετίνους, που ανέβασαν το βίντεο, η συγκέντρωση....
 δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων σήμερα στην παραλία ήταν "όλη η ακροδεξιά στα αποκαλυπτήρια" !!!!!!!!!!!!!

Ο χοντρομαλάκας, του newsit που έβαλε αυτό τον τίτλο, εκτός από ηλίθιος είναι και τελείως ανιστόρητος ο βλάκας! Αφού ο Καραμανλής αποτελούσε πάντοτε το κόκκινο πανί για την Ελληνική ακροδεξιά (που δεν αριθμεί πάνω από 200-300 ανθρώπους στη Β.Ελλάδα), επειδή "έφερε τους κομμουνιστές απο τα παραπέτασμα", όπως λένε αυτοί.
Μα τεράστια λοιπόν συγκέντρωση, που περισσότερο κοσμική ήταν, παρά πολιτική, ο ηλίθιος που έβαλε τον τίτλο, τη βάφτισε "ολη η ακροδεξιά στη Θεσσαλονίκη" !!!

Μα πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι ρε φίλε; Πόσο; ... Χάλασες όλα τα μαλακόμετρα!

Η αντίρρηση του άλλου εμετικού του MEGA, ήταν ξέρετε γιατί; Γιατί μια μερίδα δημοσιογράφων, έχει μάθει να υπαγορεύει στη "δεξιά", τι να κάνει. Έτσι κινήθηκε η ξεφτιλισμένη κυβέρνηση Καραμανλή, που δεν τολμούσε να κάνει τίποτε, για να μην τους "κράξει" το MEGA, κάπου εκεί κινούνται και σήμερα τα περισσότερα στελέχη της ανύπαρκτης Ν.Δ. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να "γλείψουν" τα καθεστωτικά κανάλια, παρά να δώσουν αγώνα για τις ιδέες τους.
Ο Παπαγεωργόπουλος, τους έγραψε ..εκεί που ξέρετε για αυτό και τον μισούν ! Ήταν ο πρώτος δεξιός, που δεν ζήτησε την άδεια του MEGA για να κάνει κάτι !!! Και μόνο για αυτό -και άσχετα από την πολιτική του τοποθέτηση- όλοι οι απλοί άνθρωποι, ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, πρέπει να του βγάλουν το καπέλο. Γιατί δεν είναι σαν τα άλλα σκουλήκια, που υποδύονται τους εκπροσώπους μας, αλλά ζουν για να τους "παίζουν τα κανάλια" υποτασσόμενοι στη δικτατορία των εργολάβων της ενημέρωσης. Και οι περισσότερες τέτοιες γλίτσες, βρίσκονται στο αστείο κόμμα που λέγεται ΝΔ. Και θέλουν και να κυβερνήσουν κιόλας! Οι χαλβάδες!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη