17 Ιαν 2011

Ρεπορτάζ: Τι είπε ο Σαμαράς στη Διοικούσα της ΝΔ Θεσσαλονίκης...

- "Ανέβασε" τονΒαρτζόπουλο και του έδωσε συγχαρητήρια για τους θεματικούς κύκλους.
- Ζήτησε εξωστρέφεια ιδίως από τους βουλευτές.
- Προέβλεψε ότι ο Παπανδρέου θα ξαναπαίξει το χαρτί των πρόωρων εκλογών.
- Όλες οι πληροφορίες

Η συνεδρίαση (που έγινε το πρωί στα γραφεία τηςΔιοικούσας) κράτησε περίπου
δύο ώρες και άρχισε με τις ευχές προς τον Αντώνη Σαμαρά, που σήμερα έχει τη γιορτή του. Τα μέλη του οργάνου του δώρισαν έναν τόμο με την ιστορία της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Σαμαράς (χαριτολογώντας) είπε ότι αυτός τους κερνάει τα... τυροπιτάκια και τους καφέδες (που έχουν κοπεί από τις συνεδριάσεις με εντολή Βαρτζόπουλου για οικονομία)...
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι μάλλον ο Γ. Παπανδρέου θα ξαναπαίξει το χαρτί των πρόωρων εκλογών. χαρτί που τον βοηθά για να αντιμετωπίσει το εσωτερικό πρόβλημα που έχει στο κόμμα και την κυβέρνησή του. Ωστόσο, είπε ότι οι πιθανότητες για εκλογές πέφτουν πλέον κάτω του 50%.
Για την οικονομία είπε ότι τα πράγματα παραμένουν εξαιρετικά κρίσημα και ότι ο ίδιος θα παραμείνει σταθερός στη θέση του για οικονομική ανάπτυξη και θα συνεχίσει να προτείνει μέτρα με την ελπίδα,όπως είπε, αυτά να γίνονται αποδεκτά ενίοτε από την κυβέρνηση, όπως συνέβη με το ευρωομόλογο, τον συμψηφισμό χρεών και τον αναπτυξιακό νόμο.
Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε εξωστρέφεια από όλα τα στελέχη και ιδίως από τους βουλευτές, καθώς, όπως είπε, όλοι θα πρέπει να παλεύουν ώστε οι απόψεις του κόμματος να φτάνουν στους πολίτες.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Διοικούσας Δημ. Βαρτζόπουλος ανέλυσε στον κ. Σαμαρά τη δουλειά που γίνεται στην οργάνωση Θεσσαλονίκης με την ανάπτυξη των θεματικών κύκλων πολιτικής δράσης, οι οποίοι ουσιαστικά παράγουν πολιτική, ζυμώνουν τη ΝΔ με την κοινωνία και αναδεικνύουν τα ζέοντα ζητήματα.
Ο κ. Σαμαράς συνεχάρη τα στελέχη για τη δουλειά αυτή, η οποία αποτελεί πρωτοπορεία της Θεσσαλονίκης αν και προβλέπεται στο καταστατικό του κόμματος.
Παράλληλα, πρότεινε στην κατεύθυνση προβολής αυτού του έργου να τοποθετηθεί και ένα στέλεχος ως γραμματεάς Τύπου και ΜΜΕ, ως αναπληρωτής (με ευθύνη τη Βόρεια Ελλάδα) του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη που τοποθετήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο κ. Σαμαράς τέλος ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει στον αέρα η νέα ιστοσελίδα του κόμματος, που έχει σχεδιαστεί έτσι. ώστε να επιτρέπει την επικοινωνία με τα μέλη και τους πολίτες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη