8 Απρ 2011

Σε Αθηναϊκό γραφείο η δικηγορική δουλειά του Δήμου Θεσσαλονίκης...

..και δωρεάν μάλιστα !
Πολύς ντόρος έγινε για την ανάθεση της "εργασίας αξιολόγησης του νομικού κινδύνου, που προέκυψε από τις αποκλίσεις που κατατέθηκαν από τους ορκωτούς ελεγκτές" κι αν αυτή θα ανατεθεί σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης. Αν δεν κάνουμε λάθος κ.Καπόν (αν κάνουμε διορθώστε μας), αυτή ήταν η υπόθεση για την οποία ο...
 Δήμαρχος απεδέχθη μετά από πρόταση του Γκιουλέκα, ότι θα αναθέσει σε γραφείο της Θεσσαλονίκης (ρωτάμε)
Τελικά, αποδεχθήκατε κατά πλειοψηφία τη δωρεά κι η δουλειά ανατέθηκε στο γραφείο Ποταμίτη-Βεκρή κλπ, της πρωτευούσης ( http://www.potamitisvekris.com/), οι οποίοι ....απαξιούν να ασχοληθούν με την ελληνική γλώσσα, στην ιστοσελίδα τους. ΄Εχουν αλμπενί πρωτευουσιάνικο.
Και φυσικά θα κάνουν τη δουλειά δωρεάν.
Αυτοί δεν ήταν που ζητούσαν 15.000 μέχρι που έγινε ντόρος;
Τώρα τζάμπα; Κούτρα τελείως;
Ρε όρεξη που έχει ο Βεκρής να κάνει αγγαρείες !!!!!!! Φιλότιμος άνθρωπος!
Γιατί τόση πρεμούρα να πάρουν μια τόσο μπελαλίδικη δουλειά, με οποιοδήποτε κόστος, ακόμη και τζάμπα; Σε λίγο θα μας πληρώσουν κι όλας οι άνθρωποι, για να τους πάρουμε στη δούλεψή μας. Μας έχουν σε εκτίμηση. Είναι φανερό ότι πνέει άλλος αέρας, που πείθει ακόμη και τα high class δικηγορικά γραφεία που απαξιούν να αναλάβουν δουλειές κάτω του "μυρίου", να κάνουν εντελώς δωρεάν την αγγαρεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη