15 Απρ 2011

Στο αρχείο η μήνυση για εσχάτη προδοσία

Ξέρετε ότι έχουμε αλλεργία σε τέτοια βαρύγδουπα και στο κλίμα που επικρατεί σε μεγάλη μερίδα αναγνωστών του διαδικτύου, που αρέσκεται να διαβάζει για "εσχάτη προσδοσία".
Έτσι, πριν από μερικούς μήνες, θελήσαμε εξηγήσεις για το θέμα που κατέκλυζε το διαδίκτυο, από κάποιους ...φανατικούς, με τίτλο "ασκήθηκε δίωξη για εσχάτη προδοσία κατά της κυβέρνησης".
Στοιχειώδης σοβαρότητα, απαιτεί να ακριβολογείς σε τέτοια πράγματα.
Απαντούσαμε λοιπόν στα απανωτά (μιλάμε για εκατοντάδες) e-mails αφιονισμένων, που παίρναμε τότε, ότι άλλο είναι η έγκληση (μήνυση) κι άλλο το "ασκήθηκε δίωξη". Η διαφορά από το ένα μέχρι το άλλο είναι πολύ μεγάλη !
Μήνυση μπορεί να κάνει ο καθένας, για οποιονδήποτε λόγο: μπορεί να μηνύσει κανείς τον Θεό, γιατί έχει τριχόπτωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα Του ασκηθει δίωξη !
Ψάχναμε λοιπόν απελπισμένα τότε, να μάθουμε από τον κ.Αντωνίου αν ασκήθηκε δίωξη. Επικράτησε άκρα του τάφου σιωπή, ως προς την ουσία.
Σήμερα, ο κ.Αντωνίου, που στο μεταξύ έβγαλε και λόγο στη Χαλκίδα σε συγκεντρωμένο πλήθος, μας ενημερώνει ότι θα εμφανιστεί σε τηλεοπτικό κανάλι των Αθηνών, για να κάνει κι άλλες αποκαλύψεις, για "προδοσία". Η Δικαιοσύνη συνεργός των Εθνοπροδοτών? , αναρωτιέται.
Η ουσία είναι αυτό:
ΠΡΑΞΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ με αρ. 11/03359/04-04-2011 ΤΗΣ ΙΔ` 2010/19473/15-10-2010 ΜΗΝΥΣΗΣ μου στην Εισαγγελία Αθηνών, από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χριστίνα Ν. Κ.

Ότι η μήνυση, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, αρχειοθετήθηκε.
Επίσης αναμενόμενο είναι, ότι ο συμπαθής γιατρός, θα γίνει ένας ακόμη τηλεοπτικός σταρ.

Αυτά τα ολίγα και ποιός ακούει τώρα τους έγκαυλους πατριώτες, που θα μας ταράξουν στο "προδότες". Είπαμε, ο Έλληνας θέλει παραμύθι, χοντρά λόγια, λάσπη, μίση και πάθη και "εσχάτη προδοσία".
Πού να αντέξει τη σοβαρότητα ; Πού να ανοίξεις συζήτηση για τα όρια της εμπλοκής της δικαστικής εξουσίας στην πολιτική; Θα σε φάνε οι "πατριώτες"....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη