1 Απρ 2011

Μεταγραφή βόμβα στην TV100 !

Τα άλυτα οικονομικά προβλήματα του ΑΛΤΕΡ οδήγησαν στη διακοπή των ζωνταντών προγραμμάτων του, με αποτέλεσμα τα "βαριά" ονόματα του σταθμού (Χατζηνικολάου, Αυτιάς, Χαρδαβέλας, Τριανταφυλλόπουλος κ.λ.π.) να αναζητούν αλλού τηλεοπτική στέγη.
Έτσι, ένας από αυτούς, ο Γιώργος Αυτιάς, αξιοποιώντας τις ...
άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την παραμονή του εδώ, έπεισε τον Δήμαρχο ότι μπορεί να αναλάβει το επικοινωνιακό βάρος της διαμόρφωσης μιας πιό θετικής εικόνας για τον Δήμαρχο που βάλεται από παντού, λόγω της άθλιας εικόνας της πόλης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης είδε θετικά τις προτάσεις του κ.Αυτιά και του ζήτησε να αναλάβει τη μεσημεριανή εκπομπή "ΕΔΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", της TV100, που παρουσίαζε ο Αντώνης Οραήλογλου, ο οποίος απελύθη.

Ο Γιώργος Αυτιάς πήγε με τον Δήμαρχο, την Κυριακή που μας πέρασε στα στούντιο της οδού Νικολάου Γερμανού και γύρισε την πρώτη του δοκιμαστική εκπομπή, από όπου και η αποκλειστική φωτό, που εξασφάλισε το μάτι του taxalia.

Στη συνέχεια ο δημοφιλής παρουσιαστής γνώρισε τον Ζάχο Σαμολαδά και τον Παναγιώτη Κρινή, από τους οποίους ζήτησε να βγάζουν στον αέρα την εκπομπή, πριν την οριστική άνοδό του στη Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη εκπομπή, με τον Γιώργο Αυτιά στο στούντιο και τον Παναγιώτη Κρινή στα ρεπορτάζ, θα βγεί στον αέρα κατά πάσα πιθανότητα, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Απριλίου 2011. Την αρχισυνταξία θα έχει η Σοφία Ασλανίδου, ενώ floor manager θα είναι ο Φίλιος Στάγκος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη