2 Μαΐ 2011

Τιτανοτεράστια ειρωνία Βαρτζόπουλου για Μπουτάρη!!!

- Η ΝΔ Θεσσαλονίκης "συγχαίρει" τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
- Το σχόλιο του Προέδρου της για την Αστυνομία και την απεργία στον "Αγγελιοφόρο" 

Τις τελευταίες δηλώσεις Μπουτάρη για το πανεπιστημιακό άσυλο και τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ, αλλά και την ουσιαστική αποσάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών και την απεργία τον «Αγγελιοφόρο» σχολίασε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΔΕ της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ως εξής:

- Για το άσυλο και τη ΔΕΘ

«Θέλω να συγχαρώ τον Γιάννη Μπουτάρη για τη σωστή τοποθέτησή του
σχετικά με το πανεπιστημιακό άσυλο. Η τοποθέτησή του δείχνει ότι αντιλαμβάνεται το πρόβλημα και προσπαθεί να ενώσει τις δυνάμεις του με τις δικές μας, για να ανακουφιστεί το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι δηλώσεις του τιμούν τον ίδιο και την παράταξή του», σημείωσε ο κ. Βαρτζόπουλος, θυμίζοντας ότι αυτή τη θέση, περί κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου είχε εκφράσει πρώτος ο Αντώνης Σαμαράς και από τις αρχές του έτους αποτελεί σταθερή θέση της ΝΔ .

Σχολιάζοντας επίσης την αλλαγή θέσης του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σίνδο, όπως αποφάσισε και προετοίμασε η κυβέρνηση της ΝΔ, σημείωσε το εξής: «Θέλω, επίσης, να εκφράσω την ικανοποίησή μου διότι ο Γιάννης Μπουτάρης αλλάζοντας την παλαιότερη λανθασμένη θέση του υιοθέτησε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της μετεγκατάστασης της ΔΕΘ, που πρέπει να γίνει στη Σίνδο και όχι στους Λαχανόκηπους».

- Για την αστυνόμευση

«Μείζον πρόβλημα υπάρχει με τις ελλείψεις στα αστυνομικά τμήματα, ιδίως με τις ελλείψεις στα καύσιμα, κάτι που έχει ως συνέπεια να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ουσιαστική αστυνόμευση, ιδίως στην εποχούμενη. Το φαινόμενο δεν τιμά την ελληνική πολιτεία. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οδηγεί το κράτος σε πλήρη απαξίωση».

- Για την απεργία στον «Αγγελιοφόρο»

«Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας για τα όσα συμβαίνουν στην εφημερίδα ‘‘Αγγελιοφόρος’’. Ελπίζω ότι η έκβαση θα είναι καλή, διότι σε διαφορετική περίπτωση το δημοσιογραφικό έργο στη Θεσσαλονίκη θα είναι φτωχότερο, όπως και το αγαθό της πληροφόρησης του πολίτη».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη