18 Μαΐ 2011

Την Istanbul επισκέφτηκε ο Δήμαρχος της Selanik, Butaris

Τα ΄παμε πολλές φορές.
Κάποιοι συμπλεγματικοί πεοκαταθλιπτικοί, έγραψαν στα περιθωριακά μέσα τους, ότι ορθώς αποκάλεσε "Istanbul" την Κωνσταντινούπολη ο Μπουτάρης, όταν προ τετραμήνου Τούρκοι αξιωματούχοι επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη, καθώς "αυτή είναι η διεθνής ονομασία της πόλης".
Είπαμε και τότε:

Καμία αντίρρηση! Αλλά και η διεθνής ονομασία της Θεσσαλονίκης, είναι "Thessaloniki".
Θα τον αποκαλέσει λοιπόν "Thessaloniki Belediye Baskani", ο ομόλογός του, όταν ανταποδώσει την επίσκεψη;
Η επίσκεψη ανταπόδοσης έγινε και φυσικά κανείς δεν είπε τη Thessaloniki, Thessaloniki.
Όλοι την ανέφεραν όπως την αναφέρουν 500 χρόνια τώρα, δηλαδή Selanik.
Για αυτό καυτηριάσαμε τις απύθμενες, δήθεν κοσμοπολιτικές μαλακίες, μια αρθρογράφου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ τότε.


Selanik παντού, πουθενά Thessaloniki

Ξαναδείτε το άρθρο SELANIK ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ?
Γράφαμε τότε:
"Γιατί λοιπόν όσοι ονομάζουμε την Κωνσταντινούπουλη, Κωνσταντινούπολη, έιμαστε εθνικιστές, ενώ δεν είναι όλοι οι Τούρκοι που ονομάζουν τη Θεσσαλονίκη, Selanik ;

Θα υπάρξει λοιπόν αντίδραση όμοια της Κατσουνάκη χανούμ, όταν ο δήμαρχος Κων./πολης γράψει Selanik και δεν χρησιμοποιήσει τη διεθνή ονομασία "Θεσσαλονίκη"; "

Εν πάσει περιπτώσει, όσοι αισθάνονται μειονεκτικά με τον εαυτό τους, έχουν ονειρώξεις με Τούρκους επιβήτορες που τους ανταμοίβουν σαρκικά για την υποταγή τους και θέλουν διακαώς να πάνε "κόντρα στο ρεύμα" για να γίνεται ντόρος με το όνομά τους ή να ξεράσουν την ακατάσχετη μπουρδολογία που πλημμυρίζει το άρρωστο μυαλό τους, ας επιλέξουν άλλο τρόπο: ας βάλουν π.χ. μια στολή καμαριέρας κι ας βγουν στους δρόμους της Αθήνας, να φωνάζουν "Στρος-Καν fuck me".
Τα ίδια αποτελέσματα θα έχει. Θα διατρανώσουν επιτέλους τον βλαχομπαρόκ ελιτισμό τους και θα ξεχωρίσουν από τη μάζα του "λαουτζίκου" που έχει "συντηρητικά αντανακλαστικά", ενώ αυτοί είναι "κοσμοπολίτες", "σπουδαγμένοι" "κοσμογυρισμένοι" που απαξιούν να ασχοληθούν με τέτοιες "μικρότητες", αλλά τους αρέσει το sex slave role play.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη