11 Μαΐ 2011

Πώς τελειώνει "το νησί" (MEGA);

Αν σας τρώει η περιέργεια να μάθετε το τέλος της δημοφιλούς σειράς "το νησί" του MEGA, διαβάστε το. Αν πάλι θέλετε να μείνετε με την αγωνία, μην το διαβάζετε!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Η λύτρωση έρχεται µε αγάπη και συµφιλίωση
Σε αυτά τα συγκλονιστικά τελευταία πλάνα, η συµφιλίωση τόσο µε την οικογένεια όσο και µε το παρελθόν παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Επανεµφανίζεται η Φιλαρέτη Κοµνηνού (η Σοφία, η κόρη της Άννας) και συναντάει την Αλέξις (την κόρη της και εγγονή της Άννας) και έρχεται η συµφιλίωση. Οι δύο γυναίκες είναι σαν τις σελίδες που έρχονται και σµίγουν για να ολοκληρωθεί η ιστορία. Η τελευταία σκηνή δείχνει την Αλέξις µε τη Σοφία, αγκαλιασµένες και συµφιλιωµένες, να βαδίζουν εκεί στον τόπο που έµελλε να τους αλλάξει τη ζωή και να χαράξει την τύχη τους στην Σπιναλόγκα.

Το πώς θα γίνει αυτό µέσα από το σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόµου έχει πολύ µεγάλο ενδιαφέρον. Και εδώ πρέπει να δώσουµε τα εύσηµα στη σεναριογράφο, καθώς χειρίστηκε απίστευτα αυτό το τόσο ευαίσθητο, αλλά πολύ δηµοφιλ;ές best seller της Βικτόρια Χίσλοπ.

Σύµφωνα µε το σενάριο, αφού η Αλέξις παίρνει όλες τις απαντήσεις από τη γριά πλέον Φωτεινή και µαθαίνει τα πάντα σε αυτή την ιστορία, καταλαβαίνει, ότι η µάνα της είναι το παιδί της Άννας και του ξάδερφου Μανόλη που δεν γνώρισε ποτέ της ως πατέρα. Αγκαλιά µε τη µητέρα της Σοφία που επιστρέφει στην Κρήτη.... µετά από πολλά χρόνια, χωρίς να φοβάται το παρελθόν και χωρίς καµιά ντροπή για τίποτα, αγκαλιασµένες αφήνουν τα δάκρυα να κυλήσουν ελεύθερα πλέον µετά από είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια... Κοιτάνε πίσω τους, από την πλώρη του καραβιού µέχρι τα φώτα της Κρήτης... να σβήσουν τελείως. Τα πάντα βρίσκονται στο φως τώρα... δεν υπάρχει ταπείνωση αλλά ηρωισµός. Οι πληγές είναι εκτεθειµένες στον αέρα πλέον και µπορούν ίσως... τώρα να γιατρευτούν... δεν υπάρχει προδοσία... αλλά µόνο πάθος... δεν υπάρχει λέπρα παρά µόνο ΑΓΑΠΗ!!!

Δείτε και το trailer του επόμενου συναρπαστικού επεισοδίου



http://www.athensmagazine.gr/portal/bestofathens/articles/2335
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη