11 Μαΐ 2011

Επεισόδια στο Σύνταγμα, αλλά το θέμα είναι αλλού

Η λέξη "επεισόδια" σε οποιοδήποτε θέμα, έλκει τους αναγνώστες, όπως το μέλι τις αρκούδες. Αυτά ψάχνει το 99% των σέρφερς του internet. Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Η βία σαν θέαμα ελκύει. Σαν βίωμα, πονάει !
Αλλά ένα επεισόδιο ακόμη, με "αντεξουσιαστές", "κουκουλοφόρους" και ..
λοιπά παραστρατιωτικά σώματα της εξουσίας και της ...πρεσβείας, δεν είναι πιά είδηση. Χόρτασε πιά το μάτι μας, άνοιξε το μυαλό μας, δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας Έλληνας, να μην καταλαβαίνει το ρόλο τους.
Άσε, που έγιναν και βαρετοί. Ανιαροί λαπάδες. Τα ίδια και τα ίδια. Αυτοί "σπάνε" τη ρουτίνα της άχαρης ζωής του Ψυχικού και της Εκάλης, οσμίζονται την τσίκνα του καμένου για να αλλάξουν οσφρητικές παραστάσεις από τις chanel και τις dior, αλλά μέχρι εκεί. Γράψτε τους εκεί που ξέρετε. Απ΄ το "τίποτα" της θλιβερής ζωής τους ήρθαν κι όταν ψοφήσουν πάλι στο "τίποτα" θα πάνε. Μηδέν επί μηδέν, μηδέν.

Η ουσία βρίσκεται σε αυτούς που πραγματικά αγωνιούν και κατεβαίνουν στις πορείες, όχι για να κάνουν χαβαλέ, αλλά γιατί έχουν πρόβλημα. Αληθινό πρόβλημα.
διαβάστε την αγωνία τους. Υπογράφουν ως 300 και σας περιμένουν στο Σύνταγμα για καθιστική διαμαρτυρία ακόμη και τώρα (οι μπαχαλάκηδες κατά τις 6 πάνε κομμωτήριο, μη φοβάστε)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη