2 Ιουν 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ “ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ” – ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Αυτή την στιγμή: Αντεπίθεση εκβιασμού από το Μαξίμου. Επικοινωνούν με έναν προς έναν τους επίμαχους βουλευτές με το λεκτικό: Θα είσαι εσύ υπεύθυνος που δεν θα πάρουμε την πέμπτη δόση; Μιλάμε για στυγνό

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που σας είχαμε μεταδώσει πρώτοι για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Αυτή την στιγμή στην βουλή λοιπόν:

  • Ο Φίλιππος Πετσάλνικος καλεί βουλευτές στο γραφείο του προκειμένου να τους ενημερώσει ότι εάν υπάρξει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
  • Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διακινούν το κείμενο αντίδρασης είναι: Περλεπε – Σηφουνάκη (Ευβοίας), Σοφία Γιαννακά, Οδυσσέας Βουδούρης, Ανδρέας Μακρυπίδης, Πάρης Κουκουλόπουλος.
  • Αυτή την στιγμή εκδηλώνεται και κίνημα 15 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που θα βγουν με κοινή δήλωση ανακοινώνοντας ότι δεν θα είναι πάλι υποψήφιοι!
  • Πριν από λίγο ομάδα των λεγόμενων “εκσυγχρονιστών” με επικεφαλής τον ΦΛΩΡΙΔΗ, αποχώρησαν από την βουλή προς άγνωστη κατεύθυνση για “γεύμα”.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ, αναμένονται οι παραιτήσεις – βόμβες τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!

ΟΛΥΜΠΙΑ


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη