12 Ιουλ 2011

Άκου σεισμικές δονήσεις από το βίντεο που βάλαμε!!

Το πρωί βάλαμε ένα ερασιτεχνικό βίντεο -πολύ καλοδουλεμένο- που μας έστειλαν κάποιοι, υπογράφοντες ως "φίλοι της ΝΔ" από ένα κοινό gmail. Αυτό δηλαδή το βίντεο :


Ξεκαθαρίσαμε παντού από την πρώτη στιγμή, ότι η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση. Άλλωστε το βίντεο ...
φιλοξενείται στο youtube του taxalia. Απλό είναι . Και στην ανάρτηση αλλά και στο youtube (http://www.youtube.com/watch?v=yq_hiCaEyio) λέμε ότι δεν είναι επίσημο σποτ της ΝΔ. Δεν χρειάζονται περισσότερα.

Παρόλα αυτά, βλέπουμε ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν. Έχουμε την εντύπωση, όχι για την ουσία. Οι δικαιολογίες είναι προσχηματικές. Το βιντεάκι είναι ένα από τα χιλιάδες που ανεβάινουν στο διαδίκτυο και φυσικά ΔΕΝ είναι ούτε υβριστικό ούτε "μαύρο", ούτε άλλα παραμύθια της Χαλιμάς .
Μάλιστα είναι πάρα πολύ καλό ! Για αυτό άλλωστε το "τσίμπησε" το ΠΑΣΟΚ, που καταλαβαίνει ότι "πουλάει" και μάλωσε τη μονίμως "χεσμένη" ΝΔ, ώστε να το αποκηρύξει έντρομη, σαν τα παιδάκια που φοβούνται τον μπαμπούλα "δεν το έκανα εγώ θείο, μη με δείρεις". Άλλωστε στην επίσημη ΝΔ είναι κότες, δεν θα μπορούσαν να κάνουν ένα σποτ το οποίο δεν εγκρίνει το ΠΑΣΟΚ !!!!!! Είναι politically correct και δεν τολμούν φυσικά να πούν αυτά που λέει όλος ο κόσμος και μεταξύ αυτών και οι οπαδοί τους.

Επειδή έχουμε πολλά χρόνια στο κουρμπέτι και δεν τρώμε παραμύθι, να σας πούμε γιατί υπάρχει αυτή η αδικαιολόγητη και ασύμμετρη αντίδραση και από ποιούς:
Από διαφημιστές κι όχι από κάποιον άλλον ! Οι επαγγελματίες του χώρου καταλαβαίνουν ότι το βίντεο δεν είναι από αυτά που κάνουμε εμείς οι bloggers (φαίνεται από τα εφέ που χρησιμοποίησαν οι δημιουργοί του, ότι έγινε σε επαγγελματικότατες εγκαταστάσεις). Κάποιοι λοιπόν φοβούνται να μη χάσουν το μεροκαματάκι από τα σποτάκια της Ν.Δ. Πάντως, για να τους καθησυχάσουμε, δεν ξέρουμε, ποιός το έφτιαξε, οπότε δεν μπορούμε και να τον "προωθήσουμε".
Πάντως είναι καλλιτέχνης ο μπαγάσας ! Το ΄χει !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, που είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΤΑΤΕΣ και ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !

Από ένα site ανθρώπων του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ που λέγεται iefimerida και που ζήτησε εξηγήσεις από την επίσημη ΝΔ (Τζότζολα, Γεροντόπουλο).

Σεισμικές δονήσεις στην πολιτική σκηνή έχει προκαλέσει ΒΙΝΤΕΟ το οποίο κάνει απο νωρίς το πρωί τον γύρο του διαδικτύου (λένε οι ψεύτες, το βίντεο το είδαν ελάχιστοι άνθρωποι, δεν είχε απήχηση. Έχει μόνο 300 views !!!) και βάλει ευθέως κατα της κυβερνησης ΠΑΣΟΚ και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου (άλλα 10.000.000 βίντεο το κάνουν αυτό. Το δε ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κι αν δεν έβαλλε προσωπικά εναντίον άλλου Πρωθυπουργού !!! Από που ως πού είναι είδηση, ότι "βα΄λλει ευθέως κατά της κυβέρνησης;;;;;;;)  . Σε αυτό, μεταξύ άλλων εμφανίζονται ως "κατοχικοί κυβερνήτες της χώρας" οι Μπαρόζο και Ρεν ενώ το μικρής διάρκειας σποτ κλείνει εμφανίζοντας ως μοναδική ελπίδα για την χώρα τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά με το σλόγκαν "restart". Αν και το συγκεκριμένο σποτ "ανέβηκε" στο you tube με την υποσημείωση "απο φίλους της ΝΔ" τα σχόλια στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης έκαναν λόγο για "υπόγειο πόλεμο λάσπης" της ΝΔ και... για οικείοποίηση της διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων (στο video περιέχονται σκηνές απο τις συκεντρώσεις στο Σύνταγμα)
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασιλική Τζότζολα έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει ουδεμία σχέση και δεν φέρει καμία ευθύνη για το συγκεκριμένο βίντεο.
Την ίδια ακριβώς θέση διατύπωσε και ο βουλευτής και υπεύθυνος για τα Περιφερειακά Μέσα, Άκης Γεροντόπουλος , τονίζοντας πως η ΝΔ δεν γνωρίζει τίποτα και δεν σχετίζεται με το συγκεκριμένο video.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη