23 Αυγ 2011

Το ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι απόλαυση για τον Γιάννη Μπουτάρη

Επιστροφή στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, από την Πέμπτη 25 Αυγούστου.
Στις 2 το μεσημέρι θα ξεκινήσει, η πρώτη μετά τις διακοπές συνεδρίαση του Δ.Σ., με την ημερήσια διάταξη να περιλαμβάνει 87 θέματα (δείτε τα εδώ). Το κακό είναι ότι την ίδια μέρα, έχει μπάλα! Πολλή και καλή μπάλα !
Το καλό είναι ότι ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, θα την απολαύσει ! Ξέρετε γιατί;
 
Γιατί το θέμα που θα τεθεί από ολόκληρη την αντιπολίτευση μετ΄επιτάσεως θα είναι η μη συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης, για πρώτη φορά, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (εδώ η είδηση).
Το θέμα προσφέρεται για αντιπολίτευση και πολλοί θα θελήσουν να πάρουν το λόγο και να κατακεραυνώσουν τη σημερινή διοίκηση του Δήμου.
 
Και ιδού "η χαρά του Μπουτάρη"!
 
Ο Δήμαρχος τρελλαίνεται να του επιτίθενται. Τη βρίσκει κατά το κοινώς λεγόμενο. Το λατρεύει, επειδή η κορύφωση της πολιτικής του καριέρας έρχεται όταν όλοι του επιτίθενται και ο Γ.Μπουτάρης, αμέριμνος, ακατάβλητος και με Ολύμπια ψυχραιμία, τους ...γράφει στα παλιά του τα παπούτσια, λέγοντας περίπου "τι φωνάζετε ρε; έτσι μ΄αρέσει !".
 
Είναι ο άνθρωπος που έφερε στην πολιτική το δόγμα "κάνω ό,τι γουστάρω και ό,τι κι αν λέτε, εγώ σας γράφω στα ...φρύδια μου".
 
Δόγμα που αποδίδει τα μέγιστα και είναι καιρός να το μελετήσουν οι πολιτικοί αναλυτές και οι πολιτικοί γενικώς...
 
Άσε που θα βρεί την ευκαιρία να "χώσει" στον Παπαγεωργόπουλο και να τον κατηγορήσει ως "ψώνιο", λέγοντας ότι χρησιμοποιούσε το περίπτερο του Δήμου για προσωπική του προβολή....
 
Δέκα χρόνια νεώτερος θα βγεί από το Δ.Σ. σας λέμε ! 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη