6 Σεπ 2011

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην 76η Δ.Ε.Θ.

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΔΕΘ ΑΕ, Θεόδωρος Σουμπάσης, σημειώνοντας ότι η παρουσία των πολιτικών στην Έκθεση του Σεπτεμβρίου «αποτελεί πια πολιτικό έθιμο με σημασία και πρέπει να διαφυλαχθεί».

Αναλυτικότερα, ...

με την παρουσία του στην τελετή του αγιασμού της 76ης ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου στα γραφεία διοίκησης της Helexpo, θα ξεκινήσει την επίσκεψή του στη φετινή έκθεση ο πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τις διοικήσεις των Helexpo και ΔΕΘ, ενώ στις 20:00 ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων («Ι.Βελλίδης»), όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΔΕΘ ΑΕ, η οποία έχει την οργανωτική ευθύνη της επίσκεψης των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ.

Στις 11/9, ο κ. Παπανδρέου θα δώσει συνέντευξη Τύπου (13:00, στο «Ι.Βελλίδης»), ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμήν των δημοσιογράφων.

Με βάση πάντα το πρόγραμμα που διένειμε η ΔΕΘ, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στη ΔΕΘ στις 17/9 (20.00,"Ι.Βελλίδης"), ενώ στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της Helexpo AE και της ΔΕΘ ΑΕ και θα ακολουθήσει επίσκεψή του στους εκθεσιακούς χώρους. Στις 18/9 θα δώσει συνέντευξη Τύπου (13.00, "Ι.Βελλίδης").

Κατά χρονική σειρά, το πρόγραμμα των υπόλοιπων αρχηγών κομμάτων έχει ως εξής: ο πρόεδρος του Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ τη Δευτέρα 12/9 (11.00, συνεδριακό κέντρο "Ν.Γερμανός", ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών και επίσκεψη στην έκθεση, στις 18.00).

Στη μία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην ίδια αίθουσα, συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Στέλιος Παπαθεμελής, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών και επίσκεψη στην έκθεση, στις 19.30.

Την Τρίτη 13/9, συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας (12.30, "Ν. Γερμανός"), ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών του εκθεσιακού φορέα.

Στις 18.30 της ίδιας ημέρας, συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών θα έχει και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 10.30 το πρωί της επόμενης ημέρας ("Ι.Βελλίδης").

Συνάντηση με τις διοικήσεις των Helexpo AE και ΔΕΘ ΑΕ θα έχει στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γεώργιος Καρατζαφέρης, ενώ στις 13.00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου ("Ν. Γερμανός") και στις 19.00 θα πραγματοποιήσει ομιλία ("Ι.Βελλίδης").

Την Πέμπτη 15/9, συνέντευξη Τύπου θα δώσει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη (12.30, "Ν.Γερμανός"), η οποία στις 17.00 της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών της ΔΕΘ και θα επισκεφτεί τους χώρους της έκθεσης.

Στις 15.00 της ίδιας ημέρας, συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών θα έχει η ηγεσία των Οικολόγων Πράσινων και στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου ("Ν.Γερμανός") και επίσκεψη στους χώρους της ΔΕΘ.

Στις 19.30 της Πέμπτης, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, θα ενημερωθεί από τις διοικήσεις της Helexpo AE και της ΔΕΘ ΑΕ για τις πρωτοβουλίες τους, ενώ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, Παρασκευής 16/9 ("Ν.Γερμανός").
realnews
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη